jednoduche.. prides na chatu martinske hole a strmhlav cim kolmejsie dole .. ale nie .. od chaty po tzv starej dh trati, cize skratkami smerom mt-strane .. je ale asi lepsie nalepit sa hore na nejakych lokalov alebo ist s niekym kto to tam pozna aby si neobisiel polovicu zaujimavych veci
nieco zo soboty.. testoval som kamerku, tocene stylom postav kameru - bez po bike - zjazdi - bez po kameru .. tak to je ked ides sam noo.. takze par zaberov z mojho oblubeneho trailu co mi narastol rovno za domom - klacianska magura.. prijmam kritiku, podte do mna http://www.pinkbike.com/video/189635/
kamerka na jednicku.. toto som este konvertoval do nizsej kvality bo moj pocitac bol z toho pri strihani videa nejaky nesvoj .. origi zabery boli este lepsie
Pekné videjo. Čím je to, že tí kamera tak skresľuje hĺbku? V tých 2 scénach, kde si išiel cez korene som čakal že to budú nejaké fajné koreniská so schodom a ono to boli také normálne. Aj farby mi tam nejak splývali . Alebo už zle vidím ?
nj, ten teren to skresluje, to bude mozno tym ze ta kamera vzdy stoji na zemi a je rovnobezne s trailom.. a " ono to boli take normalne " .. neboj, fajne boli ( a je ich tam ovela viac ), kto pozna trail vie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dorazy, dorazy, dorazy ...
Rajdy su: Azonic World Force rise 1" sirka 762mm. Vychvalujem ich do nebies.
Len nebudem ich predsa vsetky davat sem.
Toto bol cisto nahodny vyber.
https://*****saweb.google.com/lukas.sefcik/MartinkyDH?authkey=Gv1sRgCL7PgOKx-pWppQE#
http://www.pinkbike.com/video/189635/