to kellyssiki - do elity mam este straaaaaasne daleko , som skor taky vikendovy jazdec
to vladika - pohodove tempo celkom lubim, tak keby sa ste sa chceli utrhnut rad vam budem robit kotvu
Bolo to dnes .Trasa sa oproti pôvodnému plánu zmenila a nakoniec sme skončili na Geravách.
Ďoďo mal zo sebou letovačku tak budú aj nejaké fotečky. sú už vonku. nemali
Trasa vyborna akurat, ze mi po vcerajsku tie dlhocizne vyslapy straaasne vadili Ale pohodickove tempo nas doviedlo az na Geravy kde mali iba nealko pivo Este ze to ma Kosiarnom napravili Ja som pockal Bejatku a zeby jej nebolo luto tak sme sa este trosku povozili na Biksovku a Cingov. Na Ihle a k slovu sa dostal aj moj novy Schweiz nozik a slaninka Takze nakoniec som namotal 54 km Fotky z tej letovacky su o nicom takze zajtra si to idem zopakovat z normalnym fotakom ale uz pesi
13 volno dufam, hlasim sa dobrovolne ale este lubo musis pripomenut
dnes som si dal skusobny test novej retaze
a dopadlo to tak ze mi treba aj kazetu koli jednemu pastorku co drem najviac hore kopcom
po opetovnej montazi starej som bol taky nasraty ze som dal macohed za 22min s terennou vlozkou na zaciatku
a naspet po zltej
ja dnes len taky kratky vyklus a taka mala orientacna vlozka ci existuje nejaka cesta cez les medzi buglovcami a hrusovom, a existuje, toho 13 ja robim ale.....
Attachment:
DSC00556.JPG
Attachment:
DSC00557.JPG
... ale kamos mi v robote poradil typ na dobry vylet, je to do zaniknutej osady Podproc kde uz cca 40 rokov nikto nebyva, sice sa tam teraz zacinaju vracat nejaky chalupari ale je to inak dedina duchov a su tam pekne vyhlady, ak by bol zaujem a pocasie tak by sme to mohli skusit teraz v piatok alebo sa dohodneme na inom termine
mato to ne kamarat ale svine prezlecena za kamarata
v piatok ides este do nocnej? ak by si chcel mohli by sme skusit to co som dal na predchdzajucej strane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stretko zimak SNV
cas 09:00
odchod smer gretla grajnar dedinky stratena tam obed ak bude daco otvorene a horsa na kopanec
prosim nahodit na horaky najhrubsie plaste lebo alternativ je vela na skratenie trasy
Dnes asfalt Zavada - Levoca - Dravce - Levoca - SNV sumar 65,5 km
to vladika - pohodove tempo celkom lubim, tak keby sa ste sa chceli utrhnut rad vam budem robit kotvu
TO Marcelo : presne tak, vikendy sa idu na pohodu. Zoberiem aj slaninku niekde opecieme
stretko zimak SNV
cas 09:00
odchod smer gretla grajnar dedinky stratena tam obed ak bude daco otvorene a horsa na kopanec
prosim nahodit na horaky najhrubsie plaste lebo alternativ je vela na skratenie trasy
idem aj ja
Ďoďo mal zo sebou letovačku tak budú aj nejaké fotečky.
dnes som si dal skusobny test novej retaze
a dopadlo to tak ze mi treba aj kazetu koli jednemu pastorku co drem najviac hore kopcom
po opetovnej montazi starej som bol taky nasraty ze som dal macohed za 22min s terennou vlozkou na zaciatku
a naspet po zltej
... ale kamos mi v robote poradil typ na dobry vylet, je to do zaniknutej osady Podproc kde uz cca 40 rokov nikto nebyva, sice sa tam teraz zacinaju vracat nejaky chalupari ale je to inak dedina duchov a su tam pekne vyhlady, ak by bol zaujem a pocasie tak by sme to mohli skusit teraz v piatok alebo sa dohodneme na inom termine
vydalo mi to na 35 km
cas 2 hod
snv-pieskovec- novov huta dlzka cca 6 km zelena tur. zna. ---- zjazdna
novov huta-gretla cca 1,7 km zelena tur. zna. ---- zjazdna
gretla-bindt cca 3,5 km zlta zelena tur. zna. ---- zjazdna
v piatok ides este do nocnej? ak by si chcel mohli by sme skusit to co som dal na predchdzajucej strane