Ake mate skusenosti s vetrom ako s nim bojujete?? teda lepsie povedane ked vam fuka oproti?? snazite sa ist inak opacnym smerom alebo..............
ci je to dobry trening??
troska blbe, to je ako by si sa spytal je dobre spat 5 hodin
inac neviem ako ty, ale ja chodim po ceste, ktora je vseliaka a ma aj zakruty, tak to sa mam podla teba stale krutit dokola
palig: hviezdna topic, hviezdna odpoved
k teme : ked fuka oproti vietor, dam jeden stredny prevod a idem stale rovnako rychlo, lepsii trening na kondicku nepoznam
Keď idem von, tak si obliznem prst a zistím, odkiaľ fúka. A idem proti vetru. Keď si poriadne prasknem, tak ma nejako domov dofúkne.
A po pár kilometroch skontrolujem na zástavách, či náhodou domy nezmenili smer vetra. No a keď vidím, že ohýba stromy, tak nebojujem a radšej sa vrátim.
na taketo treningy su dobre cesty v okoli Partizanskeho...ked vyrazite predobedom do protivetra, budte si isty ze sa poobede s protivnym protivetrom aj vratite ...hlavne cesta medzi PE a Oslanmi je tym povestna
Takuto otazku nemoze polozit cyklista, ktory je dostatocne teoreticky podkuty. Inak by vedel, ze jeden zo zakladnych Murphyho zakonov cyklistiky hovori, ze kazda tura smeruje do kopca a proti vetru.
tema hovori sama o sebe ze kto ju vytvoril
ten isty ako tuto temu ktory postihol taky isty osud :
zname osobnosti a ich bicykle
no proste staci pozriet na nazov temy a vies kto je autor
no predsa AUTHOR
2AUTHOR - mas aj vystiznu prezyvku
tema hovori sama o sebe ze kto ju vytvoril
no predsa AUTHOR
ppeppo5, poslednych 5 prispevkov, ktore som od teba cital, obsahuju zhruba rovnaky pocet pismen ako tych idiotnych smajlikov a cely ucel tvojho prispevku je urazit a zosmiesnit autora temy (netyka sa len AUTHORa). Prestan s tym...
šľapať proti vetru je to najhiršie čo môže byť.
bol som na zelenom plese. v pohode som vyšľápal, vratil sa do tatranskej lomnice a bol som skoro svieži. stamať som šiel na vlak do popradu cez veľkú lomnicu. je to asi 19 km dole kopcom, ale taktiež aj proti vetru. skoro som sa rozplakal. chvíľu pred veľkou lomnicou som sa zvalil do prkiekopi a nevladal ani pohnuť
no zevraj blba tema, ale ako sa rozbehla
neviem to akoze ked idem, a zacne fukat vietor proti mne tak mam koli tomu ist inde alebo co? este dobre, ze cesty su klukate a nie rovne
no zevraj blba tema, ale ako sa rozbehla
neviem to akoze ked idem, a zacne fukat vietor proti mne tak mam koli tomu ist inde alebo co? este dobre, ze cesty su klukate a nie rovne
ale pametas ked sme raz isli od colnice na teplaren ked na fukal oproti vietor? bolo to strasne . a to je len jeden az dva kilometre ale keby sme tak mali ist cca 10km ? to by bolo!
pointer do dobre vystihol, taky don quiotsky nadych. nekukaj tak odkial fuka ale ako silno fuka. a ked to checknes, tak sa vratis spat k telke. a proti vetru mam jednu radu. vykop kanal asi 160 cm hlboky, tam fukat nebude.
ja poznam len dva typy prijemneho vetra / nie, jeden z nich nejde zo zadku/ 1. vietor do chrbta 2. ked ti v juli trosku do ksichtu v tej horucave zaveje vanok a prebudi ta spat k zivotu
najhorsie je cikat proti vetru Vietor a tma to su dve veci co pri bikovani nemusim,ked je silny alebo narazovy vietor,to radsej zabalim,ale bojovat s tym to som zatial nepocul,ked na to niekto pride,dajte vediet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac neviem ako ty, ale ja chodim po ceste, ktora je vseliaka a ma aj zakruty, tak to sa mam podla teba stale krutit dokola
inac ja ked idem proti vetru, tak fukam a prefukam ho...a zrazu idem po vetre. to je, cooo?
k teme
A po pár kilometroch skontrolujem na zástavách, či náhodou domy nezmenili smer vetra. No a keď vidím, že ohýba stromy, tak nebojujem a radšej sa vrátim.
no predsa AUTHOR
no predsa AUTHOR
ppeppo5, poslednych 5 prispevkov, ktore som od teba cital, obsahuju zhruba rovnaky pocet pismen ako tych idiotnych smajlikov a cely ucel tvojho prispevku je urazit a zosmiesnit autora temy (netyka sa len AUTHORa). Prestan s tym...
Bojovať s vetrom je ako bojovať s veternými mlynmi.
bol som na zelenom plese. v pohode som vyšľápal, vratil sa do tatranskej lomnice a bol som skoro svieži. stamať som šiel na vlak do popradu cez veľkú lomnicu. je to asi 19 km dole kopcom, ale taktiež aj proti vetru. skoro som sa rozplakal. chvíľu pred veľkou lomnicou som sa zvalil do prkiekopi a nevladal ani pohnuť
pocuj, ty po ktorej chodis, ides po novej alebo po starej?
ale pametas ked sme raz isli od colnice na teplaren ked na fukal oproti vietor? bolo to strasne