chcel by som sa spytat ze ake mate pedale na DH,FR...vlastne na vsetko to "skakanie"
chcem si kupit nejake tak do 33.333e?
mate niekto aj SPD? myslite si ze sa mi oplatia sdp dx pedale(tie mam doma,len neviem v akom su stave ) a dokupit tretry ako rozmyslat nad platformami?
ja keď som si na bike brno kúpil pedále tak mi chlapík od 34r povedal že väčšinou je tam jedno priemyselné ložisko a jedno klzné púzdro a v kvalitnejších sú dve ložiská
a tak Welgo na "venečkoch" tiež vydrží veky kamoš to má ešte originál z A-gangu PM,rok asi 2004,dokonca nemajú ani vymeniteľné piny...a stále držia bez vaklu,a piny sú tiež stále použiteľné...
dobrý príklad obyčajných pedálov s kónusmi sú aj Shimaná M636...do neba sa mi pobrali až po 13 rokoch
Tie wellga mam uz treti tyzden, max spokojnost. Všetky dobre pedale maju vnutorne klzne a vonkajsie priemys. Aj moje 2 rocne wllga b25 s nulovym vaklom. Tuto znacku mozem jedine doporucit.
mohol si to vyriesit ako ja ze som scel aj SPD aj flaty tak som kupil tieto Shimana http://www.dalescycles.com/img/pds2/PDM545.jpg na EN, XC, Maratony jazdim z tretramy a DH, FR, bikeparky a take srandy z normalny botami a drzia dost dobre az ma to prekvapuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo samozrejme neznamená, že sú to zlé pedále...
dobrý príklad obyčajných pedálov s kónusmi sú aj Shimaná M636...do neba sa mi pobrali až po 13 rokoch
edit: po 13 rokoch? vzdy som z teba mal pocit ze mas tak max 18
zdravim, co poviete na tieto pedale... viem, ze priamo v tejto teme ich moc nepochvalili pre ten "valcek" v strede, ale cena 25e za pedale na priemyslakoch mi je viac nez komicka... nepomohlo by predlzenie pinov? sroby mam za par supiek (na vahu nepozeram)... len aby to nebolo ako "z kaluze do blata" teraz vozim toto http://www.soof.sk/soofshop/eshop/5-1-DOPLNKY-A-NAHRADNE-DIELY/21-2-Pedale/5/340-MTB-FreeRide-pedale-BBB
+ mi vyhovuje nizky profil tych extendov
veď ja sa tak bojím prejsť do Jednoty,nieot ešte skákať...