tema pre dovolenkove detinacie, skusenosti s cestovkami, odporucane lokality, miesta, krajiny...
a tiez na pochvalenie, kam sa chystate, nech sa nestretneme v Chorvatsku na tej istej nuda plazi...
Plánov je veľa, len či vyjdú... Istá je len chata v Trotine (Podkrkonoší) na 1. dva augustové týždne. No a samozrejme každý víkend preteky, ak nebudem mať niečo dôležitejšie.
Zaciatkom jula na cca 2tyzdne s priatelkou do Bulharska
1. hrebenovka Rila (Stara planina) cca 5 dni +preprava cez krajinou (vlaky/busy) k moru
2. trek po pobrezi.. (uvidime ako dlho nas to bude bavit a ako budeme vladat )
...uz sa neviem dockat
PS: doma klasika -v BS bike ,mozno Tatry na vikend.
Cierna hora nie celkom po stopach Luha. Hlavne sa budeme motat viac severne. Durmitor, Sinjanjevina, Jezerine-Kolasin. Den pauzy v Dubrovniku a potom sv.Jure.
Mna caka splav Maleho Dunaja, hrebenovka Krivanskej Fatry, Tatry..tam by som chcel chytit vychod slnka na nejakom vrchu a dat este vyjazd na Kralovu Holu..toto je zatial planovane..ale na neplanovane veci sa tesim tak sito takze paradna dovolenka na Slovensku
este sedem krat sa vyspim a letim s mangelkou na 6dni do Pariza - zavrsim to koncertom Lou Reed-a (to je pravy dovod preco tam idem)
po navrate este v tu noc odchadzame na 11dni s rodinkou do Chorvatska, potom Spiš camp, potom v auguste TransAlp - pat dni v sedle s manikmi a na zaver leta si dame rodinne Taliansko nejake ... no celkom je toho dost, ked tak na to pozeram ... heh
Čo má dovolenka s bankrotom? V Aténach si môžu štrajkovať koľko chcú, my ostrovania sa len snažíme znížiť dlh. hehe
Vyschnuté a polovyschnuté kríky a olivovníky mám najradšej. Výborne sa fotia s okolitým koloRITom. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem rad ak cosi pojazdim v lete...
dodo
1. hrebenovka Rila (Stara planina) cca 5 dni +preprava cez krajinou (vlaky/busy) k moru
2. trek po pobrezi.. (uvidime ako dlho nas to bude bavit a ako budeme vladat
...uz sa neviem dockat
PS: doma klasika -v BS bike ,mozno Tatry na vikend.
len aby bolo
tak ja budem týždeň bez biku a kopcov - PODHÁJSKA
po navrate este v tu noc odchadzame na 11dni s rodinkou do Chorvatska, potom Spiš camp, potom v auguste TransAlp - pat dni v sedle s manikmi a na zaver leta si dame rodinne Taliansko nejake ... no celkom je toho dost, ked tak na to pozeram ... heh
Vyschnuté a polovyschnuté kríky a olivovníky mám najradšej. Výborne sa fotia s okolitým koloRITom. hehe