dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
Na stranke je info o nas + nase fotky z vyjazdov, pripadne info o planovanych akciach
Viac info: http://dobroc.ocu.sk/index.php?ids=4&subaction=jeden_clanok&id_clanku=51
Ako som slubil dnes pridavam dalsiu trasu u nas v okoli
Trasa: nenarocna cca 25km, 500 vyskovych, 60% asfalt / 40% lesne cesty, cas cca 01:30 min
Popis: zaciatok na Mýtnej, asfaltom do Divína a na divinsku stranu Ruzinej, na hradzi odbocit dolava (singel lesom), asfaltom do Lovinobane, v Lovinobani modrou tur.znackou na Hrbaky, dalej smerom na sedlo pod Hradnym, odbocime skor do lava (podla .gpx) kratkou obchadzkou sa znovu dostaneme na znacenu trasu, zjazdujeme az do Hrnciarok, z Hrnciarok cervenou tur.znackou na Kotmanovu, Dobroc a spat do Mytnej
Trasa: stredne narocna, cca 35km, cca 930 vyskovych m, cas: 02:14
Popis: trasa zacina aj konci v Dobroci (z Mytnej na skok), sklada sa z dvoch "okruhov". Z Dobroce sa ide hore dolinou po cervenom C (prvy okruh), druhy okruh je modre C (cast je spolocna s 1. okruhom). Znacenie je vdaka p.Kapurnikovi z Dobroce perfektne (kazdych 300-400m znacka na viditelnych miestach, miestami C dosahuju 15cm
K defektom sa radsej ani nejdem vyjadrovat, pretoze co som ja tento rok porobil s dusami na biku je asi aj na samostatnu temu
Ja som bol dnes na vrchu Jasenie
Áno, je to Kriváň. Inač vitaj u nás!