zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
http://www.puncturesafe.sk/tesniace_schopnosti.html
"... koncentrovaná gélová polymérová formula obsahujúca 20 rôznych vysokokvalitných polymérov sa neoddeluje, nehrckavie a nevysýcha z dôvodu extrémneho tepla a odstredivých síl, ktoré vznikajú pri vysokých rýchlostiach. Prípravok PunctureSafe bol vytvorený za prísnych výrobných podmienok, aby zostal tekutý po celý cas životnosti vysokorýchlostnej pneumatiky bez ohladu na jej používanie."
Polo, Ty ho mas v plasti rok a pol bez toho, aby si ho doplnal/menil? A kolko si ho nalial? Lebo podla stranky by malo ist do jedneho kolesa 140 ml a to sa mi zda na 2,1" zbytocne vela.
okrem toho keď sme pri váhe (o čo mnohým pri lepení ide) tak 140g tmelu a 60g tmelu je škaredý rozdiel..
Za sezonu padne niekolko plastov, takze dolievanie tmelu, prip. vymena je pomerne casta (vysycha potvora). Inak je ten Puncturesafe zaujimava volba (az na to odporucane mnozstvo).