Čo toľko "diskutujete" o tom stojane? Však už toho chlapca nechajte! Kto si ten stojan chce kúpiť, nech si ho kúpi.
... Pochopil by som, keby si vsetci hufne kupovali centrovacie stolice, ale toto naozaj stale nechapem...
Tiež by som mohol teraz kľudne napísať, že nepochopím toho, kto si kúpi centrovaciu stolicu. Pred pár týždňami som bol donútený meniť ráfik a žiadnu centrovaciu stolicu som nepotreboval kupovať.
No dnes som vyskúšal tú slávnu práčku na reťaz , tej čistiacej kvapaliny je ozaj málo asi tak na 2 krát, olej je celkom dobrý a reťaz to vyčistilo celkom dobre.
laco ak to funguje tak ako ma dal by som to kludne aj do vychytavok
Jasné, že to funguje. Takto sa dá centrovať aj na bicykli. Ja som len využil časti starého rámu. Som už trochu pohodlnejší a vo svojom veku už aj horšie vidím. Inak, to nie je žiadna vychytávka, ale stará známa "amatérska pomôcka".
Ale vrátim sa k tomu LIDLU. Kúpil som si modrú "windstopperovú" bundu aj nohavice. Spolu bez pár centov za 30 €. No nekúp to, keď som to vždy doteraz kupoval za minimálne 4000 Sk. Čo sa kvality týka, na prvý pohľad vyzerá prekvapivo dobre.
Ja mám tie dlhé zimné gate z LIDLa ešte spred asi 3-4rokov a sú
no teraz som si kúpil nové a na traky a mám s nich dosť zmiešané pocity (hlavne vačky v zadu na chrbte mi prídu ) ale čas ukáže - aspon že cyklovložka je o dosť kvalitnejšia ako na starých.
Prikúpil som aj veľkú pumpu s nanometrom a tá je na 1000000% v pomere cena/výkon dúfam,že vydrží viac ako tri fúkania ako tá z minulého roku (ale to bola asi moja chyba že som s ňou fúkal cesťák)
Ja som dnes kupil dvoje tie okuliare vo Fabory v BA, tak uvidime, najskor vo stvrtok sa dostanem na bike, ale vyzera to slubne, cire bez UV filtra za 3.44 E, zlte s UV filtrom boli za 10 E, uvidime ako sa osvedcia.
dnes som bol v jednom trnavskom líídli a mali tam práčku na reťaz za 6 € ...značka samozrejme Crivit. V balení je aj 50 ml čistiaceho prípravku a 50 ml oleja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi nie , snad ich ocenis za dlhych zimnych vecerov
Tiež by som mohol teraz kľudne napísať, že nepochopím toho, kto si kúpi centrovaciu stolicu. Pred pár týždňami som bol donútený meniť ráfik a žiadnu centrovaciu stolicu som nepotreboval kupovať.
To som iba docentrovával. Väčšinu som urobil u nás v práci, v riaditeľovej kancelárii na konferenčnom stolíku.
Mal si tuto rýpalom čo ukázať ... teraz uvidíš reakcie poniektorých rodených "odborníkov - skoroprofíkov".
Jasné, že to funguje. Takto sa dá centrovať aj na bicykli. Ja som len využil časti starého rámu. Som už trochu pohodlnejší a vo svojom veku už aj horšie vidím. Inak, to nie je žiadna vychytávka, ale stará známa "amatérska pomôcka".
Ale vrátim sa k tomu LIDLU. Kúpil som si modrú "windstopperovú" bundu aj nohavice. Spolu bez pár centov za 30 €. No nekúp to, keď som to vždy doteraz kupoval za minimálne 4000 Sk. Čo sa kvality týka, na prvý pohľad vyzerá prekvapivo dobre.
no teraz som si kúpil nové a na traky a mám s nich dosť zmiešané pocity (hlavne vačky v zadu na chrbte mi prídu
Prikúpil som aj veľkú pumpu s nanometrom a tá je na 1000000% v pomere cena/výkon
Ja som dnes kupil dvoje tie okuliare vo Fabory v BA, tak uvidime, najskor vo stvrtok sa dostanem na bike, ale vyzera to slubne, cire bez UV filtra za 3.44 E, zlte s UV filtrom boli za 10 E, uvidime ako sa osvedcia.
Inak tie trekingove topanky som videl v Lidli uz dnes, aj za tu cenu.