Maju celkom zaujmavy sortiment aj ceny pedalov Wellgo. Doprava zdarma.
Aj do limitu 22Euro sa da z mnohymi polozkami zmestit.
Poznate nejake podobne taiwanske cyklo shopy?
Podla nalepky na obalke bolo postove 5.7Eura (228 Taiwan )
Na baliku uvedena cena 10USD - bicycle parts, takze ani s drahsimi pedalmi by nemal byt problem na colnici.
A niekde tie VP aj za 17,90e, kupovane pred mesiacom, doma na druhy den a maximalna spokojnost s kvalitou. Obcas nechapem preco musia ludia stoj co stoj nakupovat z Azie a potom to opisovat ako super nakup. Chapem este osvetlenia z Dealextreme, ale tieto pedale urcite nie. Za taku cenu sa daju kupit aj v kazdej lepsej kamennej predajni.
V ponuke SK/CZ e-shopov som si okrem kupkola pedale podobnej konstrukcie a ceny nevsimol. Do kamennych moc nechodim.
Na tej stranke je cely sortiment Wellgo, takze som si mohol vyberat. Pre mna to bolo v danej chvily najracionalnejsie rozhodnutie, urcite nie nasilu Azia
Pri tych Wellgo pedaloch mam pocit, ze ceny v Euro su v EU priblizne take, ako u nich v USD, ale mozem sa mylit. Zaruku pri 20Euro polozkach moc neriesim.
Btw. Mate link na tie VP, pripadne nejake Wellgo na SK/CZ trhu?
Nevedel som nikde v kamennom shope najst podobne pedale a ak som nasiel v internetovom, bud boli drahsie, alebo nebolo na obrazku poriadne vidiet ci su zubkovane aj na druhej strane, alebo komplikovanost objednavania. Tu je to cez Paypal hracka.
priživím sa na tejto téme mňa zase zaujal tento rámový set za podozrivo nízku cenu... ale keďže je tam platba cez PayPal a pozitívne hodnotenie predajcu (kupujúcich od neho) tak teraz neviem...
Skus pozriet diskusiu tu: http://www.bike-forum.cz/forum/karbonove-ramy-made-in-china.html
S tym ramom vidim najvacsi problem pripadnu reklamaciu - postovne bude asi dost drahe.
Nezabudaj na to, ze bez cla a DPH to do SK nedostanes, takze prirataj cca. 19%+4% k cene.
Osobne preferujem pri ramoch 5 rocnu zaruku a kupu na Slovensku resp. blizkom okoli (CS,DE,AT)
Uz sa to tu riesilo v jednej teme o kolesach - kto sa nechce zabit, tak si kupi produkt od overeneho vyrobcu/znamej znacky, kde ma istu garanciu, ze to preslo kontrolou kvality a ze vyrobca za tu kvalitu zodpoveda/dava zaruku. No a ten koho uz zivot omrzel si kupi aj NO NAME karbon z Ciny bez zaruk. Pri troche stastia prezije, pri troche smoly mozno nie.
Nebola mi dorucena zasielka kupenych gripov z ebayu platene PayPalom. Odoslane boli 8.10. z USA, co je viac ako dva tyzdne. Kde, alebo ako hladat zasielku?
Dnes budem pisat predajcovi (truckerco-usa) u ktoreho Katko viac krat bez problemov nakupoval. Neviete poradit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
videl si v akej cene su tam pedale? a mnoho dalsich inych veci je tam mrte lacnych
http://www.ebay.com/itm/New-Wellgo-C-17-C17-MTB-Road-Bike-Pedals-Gray-/120735768360?pt=Cycling_Parts_Accessories
22.11 vecer objednane + paypal zaplatene (postove zdarma)
23.11 rano odoslane
28.11 pedale doma
Rychlejsie a lacnejsie ako z kupkola
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pedaly_105/Pedaly-standard_125/Pedaly-Force-MTB-prumyslova-loziska---67030_2601.html
Podla nalepky na obalke bolo postove 5.7Eura (228 Taiwan
Na baliku uvedena cena 10USD - bicycle parts, takze ani s drahsimi pedalmi by nemal byt problem na colnici.
Na tej stranke je cely sortiment Wellgo, takze som si mohol vyberat. Pre mna to bolo v danej chvily najracionalnejsie rozhodnutie, urcite nie nasilu Azia
Pri tych Wellgo pedaloch mam pocit, ze ceny v Euro su v EU priblizne take, ako u nich v USD, ale mozem sa mylit. Zaruku pri 20Euro polozkach moc neriesim.
Btw. Mate link na tie VP, pripadne nejake Wellgo na SK/CZ trhu?
http://www.ebay.com/itm/New-Wellgo-M-111-MTB-Bike-Pedals-9-16-240g-White-/110611390642?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item19c0f3e0b2
Nevedel som nikde v kamennom shope najst podobne pedale a ak som nasiel v internetovom, bud boli drahsie, alebo nebolo na obrazku poriadne vidiet ci su zubkovane aj na druhej strane, alebo komplikovanost objednavania. Tu je to cez Paypal hracka.
http://www.bike-forum.cz/forum/karbonove-ramy-made-in-china.html
S tym ramom vidim najvacsi problem pripadnu reklamaciu - postovne bude asi dost drahe.
Nezabudaj na to, ze bez cla a DPH to do SK nedostanes, takze prirataj cca. 19%+4% k cene.
Osobne preferujem pri ramoch 5 rocnu zaruku a kupu na Slovensku resp. blizkom okoli (CS,DE,AT)
Dnes budem pisat predajcovi (truckerco-usa) u ktoreho Katko viac krat bez problemov nakupoval. Neviete poradit?
Je to seriozny shop, napis im.
lakko, nie je to ešte skoro riešiť? Dva týždne nie je tak veľa.
Nám do firmy prišiel dnes list zo Strassbourgu posielaný 4.10. !!