Dnes som bol v servise dat si skontrolovat retaz (mam Deore, asi HG-53), ma nabehane asi 2700 km a v servise mi typek povedal ze vyzera dobre na to ze ma 2700 km. Ale mal by som sa uz obzerat po novej.
A este mi povedal ze on meni tak 8-krat za rok. je to normalne? alebo to hovoril iba preto lebo chce zarobit?
No tak ja mám asi zázračný bike. Už má 10 a pol roka a okrem hlavového zloženia, plášťov, špajdlí, duší a košíka som nemenil nič. Ale zase je pravda že prevodníky sú už dosť opotrebované.(minulý rok 2800km v 80% les a 20% cesta do lesa)
Je to pravda, párkrát som ho nosil napr. Biely Potok - Dolné diery - Podžiar vo Vrátnej a poviem Vám, že najmä v lete neodporúčam pre nepriechodnosť. Ale zase počúvať povzdychy ľudí ako sa chce s tým bicyklom dostať na ten rebrík, keď my ledva peši vyjdeme je dosť zábavné.
no do vytahania retaze. a mam v plane ak vymenim asi tak 3 retaze, hodit na bike naspat prvu retaz, tu najstarsiu. niekde som pocul, alebo cital, ze tak sa to moze spravit, opravte ma ak je to uplna blbost.
no mne asi dlho nevydrzi nakolko jazdim stylom 3/1 (ťažký vzadu, najľahší vpredu) alebo naopak.. no možno ma milo prekvapí a vydrží dlho. uz som bola za to "napomenuta" tak snad sa polepsim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este mi povedal ze on meni tak 8-krat za rok. je to normalne? alebo to hovoril iba preto lebo chce zarobit?
Mne by asi nevydrzala aj keby som sa vobec nevozil
Musis si uvedomit ze bajk ma vozit teba
pomenej??? 12 000km - 17 000km, asi si mysle 1 200 - 1 700km
na kazdeho to raz pride... no a tebe uz vela casu na vymenu retaze aj s kazetou neostava
Pozri moj prispevok na tejto stranke (neviem dat link priamo na prispevok)
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=12189&postdays=0&postorder=asc&start=60
k téme: zatiaľ som nemusel meniť ani jedno ani druhé, ale aj na mňa to raz príde.. tipujem, že ked budem mať najazdených cca 2500km.. uvidím(e)
Bolo na nej asi 2700km