mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Na temu Fackovske sedlo dnes:
"Ahoj Roman. Chcem sa ta opytat ako spoluautora cyklotrasy na Fac.sedle a vzhladom na tvoje kontakty v Intersporte a Skiarene, ci by sa nedalo nieco spravit pre upravu trasy pre bezkarov.Pre Intersport by to mohol byt priestor na dalsiu reklamu a Skiarena by ziskala dalsich navstevnikov, ktori by vyuzili stravovaciu a ubytovaciu cast strediska.A sem tam by sa v jednom aute doviezli bezkari aj zjazdari. A tahak by to urcite bol, pretoze Skalka je uz preplnena a v blizkom okoli podobne vyhodne polozena trasa nie je. Marian"
Odpoved
"Zajtra idem hore, bavili sme sa na temu upravu trás, pokial sa ubytuje skupina tak nie je problem, aspon tak mi to povedal sef na klaku. zajtra tj. piatok mu dohovorím nech to prejdu."
Zajtra podvecer by som mal vediet, ci z toho nieco bude.
Dnes som prechadzal autom cez FS pred 17 h. Zastavil som na konci parkoviska a pozrel som si vzhladom na cas len zaciatok chodnika smerom hore smerom na Klak. Bolo to cerstvo prejazdene ratrakom, no bez stopy na klasiku. Jedna cast po ratraku prichadzala sprava od somarskej luky ponad stromy, ktore su nad cestou. Viac som nezistil. Takze zatial je iste len to, ze to je vhodne len na korculovanie a dlzka zrejme min. 3 km ako je uvedene na Holidayinfo. Ako to upravili realne je najlepsie zistit zavolanim na 0907 438 811, 0908 280 870, 0905 560 563.
Zajtra zase budem prechadzat prazdnym autom cez FS do Prievidze, v pripade zaujmu na dovoz sa ozvite na 0919139977. Cas okolo 17 h.
A na zaver vdaka Romanovi, za vsetko,co v tomto smere podnikol. Este by mohol osobne presvedcit medvede, nech si idu pospat. M
Dnes som prechadzal cez FS az po tme, neviem nic nove. Vcera ten kusok, co som videl bol idealny na korculovanie. Bol to ratrakom utlaceny jemne tvrdy povrch .Aky dlhy usek bol upraveny neviem a co s tym dnesne fukane pocasie spravilo tiez nie. Myslel som, ze sa tam dnes niekto zatula a da vediet.
Tak konecne som si to bol aj vyskusat a hlavne presondovat ako daleko sa s ratrakom dostali. Zazraky sa nedeju. Okruh bez stopy konci pred vstupom do lesa na konci luky, tam sa toci a ide spodkom naspat k parkovisku. Je clenity, narocny a vhodny na prechadzku alebo na tvrdsi trening pre lahkonohych. Na kusku pri stromoch bol aj zafukany na inom zase urobeny traverzom vo svahu, co neumoznuje korculovat. Teplota neviem, ale zamrzali mi slzy v ociach, chlpky v nose(nedoporucujem stlacat nos dvomi prstami) a usi, pretoze zasadne nenosim ciapku.
Ak najdem sponzorov , aj by som prisiel. Potreboval by som vsak nejaku osobitnu kategoriu. Alebo zaruku,ze organizatori pockaju aspon do zotmenia na moj prichod. A samozrejme obcerstvenie zo trikrat na trati.
Ahojte, pozývam všetkých na bežky v sobotu 11.2. o 8:00hod odchod Autobusom z nást. č.11(špeciál turistický)my len do Jasenova, potom na hrebeň Žiaru - Štyri Chotáre a dole do Prievidze. Cestovné nebude drahé!
Škoda, že sme boli len traja(miesta bolo dosť), bolo fajn, ráno riadna zima, krásne scenérie na Vyšehrad, po hrebeni obstojná stopa, žiaľ zo štyroch chotárov to bolo peši pre odhrnutú cestu až po Kanie pysky a potom zase kvôli ťažbe dreva. Túto časť trasy by som isto zmenil. http://connect.garmin.com/activity/148684375
Dnes som bol v Porube na lukach pod vlekom. Dost snehu, nie je tvrdy ako v Kutoch (iba na vrchu tenka skrupinka). Krizom-krazom su tam starsie stopy od bezkarov a od snezneho skutra. Hlavne tie od skutra sa daju fajn vyuzit... Doporucurem. Kto si chce viac "zabehat" tak su vhodnejsie luky priamo pod Porubsko - Chvojnickou spojkou, na pooranych poliach nizsie (nad Malinovou) je to trocha hrbolatejsie, takze je to viac turisticky styl... Screenshot trasy a par fotiek z mobilu.
Zajtra niekam v okli Prievidze by som vybehol na bezky bezkujem len chvilu tak to v okoli moc v tomto smere nepoznam ale ked sa niekto prida nieco vymyslime auto mozem vziat tak len napad hladam kto sa prida aj dvaja. Popr sa mozem k niekomu pridat.
Este mame jedno miesto na Skalku, odchod zajtra asi 10,30 z PD. Vzhladom na mnozstvo upravenych trati je Skalka vhodna pre bezkarov vsetkych kategorii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Isiel som s Ludom.
A cesta najprv celkom hore.
Po tom chodniku sa nedalo na lyziach vobec ist. Takze pesi.
"Ahoj Roman. Chcem sa ta opytat ako spoluautora cyklotrasy na Fac.sedle a vzhladom na tvoje kontakty v Intersporte a Skiarene, ci by sa nedalo nieco spravit pre upravu trasy pre bezkarov.Pre Intersport by to mohol byt priestor na dalsiu reklamu a Skiarena by ziskala dalsich navstevnikov, ktori by vyuzili stravovaciu a ubytovaciu cast strediska.A sem tam by sa v jednom aute doviezli bezkari aj zjazdari. A tahak by to urcite bol, pretoze Skalka je uz preplnena a v blizkom okoli podobne vyhodne polozena trasa nie je. Marian"
Odpoved
"Zajtra idem hore, bavili sme sa na temu upravu trás, pokial sa ubytuje skupina tak nie je problem, aspon tak mi to povedal sef na klaku. zajtra tj. piatok mu dohovorím nech to prejdu."
Zajtra podvecer by som mal vediet, ci z toho nieco bude.
Zajtra zase budem prechadzat prazdnym autom cez FS do Prievidze, v pripade zaujmu na dovoz sa ozvite na 0919139977. Cas okolo 17 h.
A na zaver vdaka Romanovi, za vsetko,co v tomto smere podnikol. Este by mohol osobne presvedcit medvede, nech si idu pospat.
http://kphc.sk/?q=node%2F71
šak hoď potom nejake foto, aspoň si to pozriem, keď naživo to neprejdem...