tu pumpicku chcem prenosnu na ram, do dresu. na mtb aj cestny bike kde fukam na 9 barov. je mi jasne ze tolko nenafukam s malickou pumpou ale nech je dobra. staci iba na galuskovy ventil, nemam rad tie mechanizmy na prepinanie ventilu. kamos mi raz pozical taku malicku a zamiloval som sa do nej
tato pumpicka fuka az 11 barov? http://www.suncycle.sk/sk/produkt/pumpa-blackburn-airstik-sl-bielo-zelena/2583
Ak by však to prdítko dalo 11 barov bez námahy, ak by som ju kúpil aj ja. Však je ešte aj lacnejšia ako veľká obojručná pumpa!
potrebujem kupit na cestny aj horsky bicykel. na suncycle maju iba jeden model budu dobre? http://www.suncycle.sk/sk/produkt/blatniky-sks-raceblade-xl-cierne/252 ci radsej zbehnem do cykla kde uz cosi vyberiem
SKS RACEBLADE PRO XL sada blatníkov, 29", matná čierna
44,99 €
MOC 46,99 €nikdy v zivote som nemal blatniky tak mam teraz problem ich kupit.
potrebujem blatniky na MTB aj na cestny bicykel. bol som sa pytat v cyklopredajni a tam mi povedali ze je problem kupit na cestny bike, je problem ich prichytit k ramu,k vidlici. a tiez na MTB neviem ake blatniky kupit, tie kratke co sa davaju pod sedlo, to staci? nebudem zaprskany?ci to je len taky letny aby sa nepovedalo
tieto prve mesiace budem najazdievat iba na ceste tak potrebujem vyriesit blatniky na cestaku. jeden cyklista mi ukazoval ako ma prichytene dlhe blatniky na cestaku. pouzil pasku, stahovacie pasiky,objimky zo svetiel, blikaciek no hroza, vravel ze inak to nejde ze musim improvizovat tak vam neviem.
piatok chcem uz konecne ist na bike tak dnes tie blatniky musim poriesit
V jednej teme som to uz pisal. V lete som kupil v Sportservise prave tuto pumpicku (Blackburn Air Stick SL biela) lebo ma zaujala vyssim tlakom a malou velkostou idealnou do zadneho vrecka na cestak a pripevnenim a farbou na horak. Pisu na nej 160 psi / 11 barov. Samozrejme som necakal, ze to snou pojde lahsie ako so servisnou, ked som ju skusal, tak viac ako 5 barov som z nej nedostal. Ako nudzovka vsak dobra.
Znamy ma Topeak Turbo Morph a s nou v pohode ide aj 10 barov, skoro ako so servisnou.
K blatnikom... ja som kupil SKS Adventure 26/28" a pozivam ich na moj kross(musel som ich troska upravit, nech lepsie kopiruju koleso). Podla mna by sa dali pouzit aj na cestny(aj ked su dost siroke) a rovnako tak aj na horsky (bez odpruzenia). Keby k nim dali dvojo uchytok tak ich aj velmi lahko (odopinaci mechanizmus, tiez som ho trocha doladoval) vyskusam na cestnom ci horskom... Na cestny by boli asi vhodnejsie SKS Velo 42 Urban.
Blackburn AirStik SL minipumpa, zelená
24,95 €
Pisu ze sa da nafukat 10 bar ale mne sa podarilo okolo 8 co je dost slusne.
SKS Injex Lite Zoom teleskopická pumpa
22,99 €
MOC 23,99 €Doplnok: Máš to v správe aj s fotkami úchytov.