Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Chlapi, rád by som kúpil autíčko. Nejaké kombi do 5500 eur. Aby som v tom mohol vláčiť kočík a bicykel na preteky Moji favoriti sú Ford Focus Combi, Opel Astra Caravan alebo napr. sa mi páči aj Toyota Corolla Combi... Čo by ste poradili?
mam Focus combi 1,8 tdci ´03 a bol som spokojny. Tieto auta sa predavaju za rozumne peniaze, asi by som ho uprednostil pred Astrou. Ford ale pojde coskoro z domu, namiesto neho mam Octaviu combi, este vacsi kufor a tym, ze je nove aj kus lepsie vozenie.
Hm, 7,5 pri kombinovanej spotrebe je dosť. Ja zase až tak veľa mesto nejazdím. Skôr okresky a diaľnica. Okolo 6l/100km pri takomto menšom benzíne by mohlo hádam aj byť...
tak cca 7,2 -7,5 l. Blava-Garda 4 biky 3 ludia totalne plný 130-140 km/h a spotreba tam aj späť 7,6.Hazard len aby si sa nečudoval,keď 1,2 fobia bude mať aj 9l
o trošku drahšia alternatíva čo ma napadla je Honda Accord combi. vozenie určite lepšie ako napríklad vo focuse. ale ak ideš po spotrebe, tak v úvahu pripadne len 2,2 ctdi a hold, tie sú hodne nad limit €
Tak máte fakt pravdu. Tých 7l je reálnych. Preto som rozmýšľal nad dieslom. Mojím favoritom je v podstate Focus combi - ale tam sa bojím toho 1.6TDCi 66kwatového motora. Skôr keby som našiel 1.8čky - tie sú vraj spoľahlivejšie...
Inak tá Corolla v tom mojom odkaze sa mi pozdáva, ale chýba mi tam automatická klíma...
auto klima bola až vo vyššej výbave,Tiekm ťažko povedať to auto stalo nove okolo 700000,-Sk buď su stočené km alebo si to kupil nejaký zazobaný dedko a malo jazdil možne je všetko.Veď si vypýtaj VIN a over si to v Toyote ale napiš do Čiech alebo AT na SVK su v Toyote dovozca čuráci.
Tak máte fakt pravdu. Tých 7l je reálnych. Preto som rozmýšľal nad dieslom. Mojím favoritom je v podstate Focus combi - ale tam sa bojím toho 1.6TDCi 66kwatového motora. Skôr keby som našiel 1.8čky - tie sú vraj spoľahlivejšie...
Inak tá Corolla v tom mojom odkaze sa mi pozdáva, ale chýba mi tam automatická klíma...
priatelka ma presne ten 1,6tdci r 2011... fajna vozba svizny motor 110konikov...spotreba 5,6l teraz na zimnych...
2 problemy za rok jazdenia-prekusane kabliky od kuny a zamrznuty eger pri -25st
ale to sedadlo vodicA JE PARADICKA...NASTAVENIE CHRBTA A BOCNE DRZANIE samozrejme vyhrievaneee
za DPF a EGR by si zasluzili inzinieri v automobilkach aj nejake tresty, okrem toho, ze to robi problem a chodi sa s tym do servisu, tak to nema ziadny uzitok
Focus 1.6 TDCi som zvazoval, 1.6 66 kW sa mi zdalo zlabe, 2.0 TDCi, zbytocne velky motor, 1.8 som nenasiel ziadne vhodne, ktore by splnalo moje poziadavky, tak som zobral nieco uplne ine a zatial spokojnost maximalna.
Pri tych 1.6 su dva motory 66 kW a 80 kW, viacero ludi je toho nazoru, ze na tu 1.6 je tych 80 kW celkom dost a nie je to bohvie co pre ten motor, pozri na ford fore, tam Ti poradia, povedia plusy, minusy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalibor Janda má pesničku so zamilovaným nádychom. TY JSI MUJ BENZIN
Našiel som niečo takéto:
http://vyskusane.sk/Car/7812
Bohvie akú to má spotrebu...
Tu som našiel niečo, ale nezdajú sa mi tie kilometre - na 10 ročné auto málo:
http://autobazar.autovia.sk/toyota-corolla-combi-1-6-vvti-terra-kombi-p-m5-1096086
Tu som našiel niečo, ale nezdajú sa mi tie kilometre - na 10 ročné auto málo:
http://autobazar.autovia.sk/toyota-corolla-combi-1-6-vvti-terra-kombi-p-m5-1096086
priatelka ma presne ten 1,6tdci r 2011... fajna vozba svizny motor 110konikov...spotreba 5,6l teraz na zimnych...
2 problemy za rok jazdenia-prekusane kabliky od kuny a zamrznuty eger pri -25st
ale to sedadlo vodicA JE PARADICKA...NASTAVENIE CHRBTA A BOCNE DRZANIE samozrejme vyhrievaneee
Focus 1.6 TDCi som zvazoval, 1.6 66 kW sa mi zdalo zlabe, 2.0 TDCi, zbytocne velky motor, 1.8 som nenasiel ziadne vhodne, ktore by splnalo moje poziadavky, tak som zobral nieco uplne ine a zatial spokojnost maximalna.
Pri tych 1.6 su dva motory 66 kW a 80 kW, viacero ludi je toho nazoru, ze na tu 1.6 je tych 80 kW celkom dost a nie je to bohvie co pre ten motor, pozri na ford fore, tam Ti poradia, povedia plusy, minusy.