dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
Tak schvalne,sobota,nedela 17-18.03 Bude dačo?
VSETKY FOTO ZDE
EDIT:Mimochodom,ked je to take unikatne nalezisko,nejak by to nemali oplotit,nejaky zakaz vstupu?Lebo zelena znacka ide takmer krizom cez nalezisko
Pridavam jednu
VSETKY FOTO
No tak pekne ste si teda dali
Michal_LC: super fotky
Tixy16: len pekne skladaj aby sme mohli ist testovat
@Michal: jasne ze sem hadz fotky, aj koli ostatnym, aby videli, kade jazdime...
Michal_LC: super fotky
Pridávam sa tiež, Michal_Lc,veľmej dobre ,len tak ďalej
Tixy16- Radenie hapruje?
Omrkni bovden a lanko- TAM BY MAL BYT PIŠKÓT V PUDINGU.
Tiež sme boli,trošku omrknuť Málinec, v sobotu tušim.
Horsie je,ze aj mna dako koleno zacalo zlostit
Nejake nove informacie ohladom ubytovania? Neobjavili ste na potulkach okolim nejake ponuky v sukromnych domoch alebo chatach ?(ako to byva v turisticky casto navstevovanych oblastiach, kde je toho plno)
Nech to uz uzavrieme a zacneme planovat definitivne trasy.
Dakujem.
Zdravím,
soráč, po zime mám totálne zmasakrovaný bajk, tak ani na fórum nechodím. Našli ste nakoniec nejaké ubytovanie? Ak by ste chceli, vedel by som Vás ubytovať v Šiatorskej Bukovinke a ak si dám dokopy bike, tak by som s Vami aj čo-to pojazdil. Niečo málo o trasách nájdete tu: http://www.siatbukovinka.sk/pre-turistov/cyklistika.html , ale to je naozaj len zlomok reálnych možností kvalitného bajkingu tu v okolí. 4-5 ľudí je síce dosť, ale snáď by ste sa u nás nejak pomestili