Lokalizácia
Formulár sa odosiela
caute,viem ze som uz na to urobil temu,ta sorry,ale fakt potrebujem pomoc
mam par dni na to aby som sa rozhodol ci big hit expert 2004,alebo kona stinky,alebo norco.
prosim o vyhody a nevyhody hlavne norca a big hitu
diki
19.07.2005 - 20:43:06
00
Norco aj BH je v podstate FSR,ale u bighitu sa mi to zda vychytanejsie.Big hit je klasika uz niekolko rokov a osvedcena.Aj ja by som donho siel mietso mojho jednocapoveho.Vyhody oproti Stinkymu su ,ze netaha za retaz,urcite netuhne pruzenie pod brzdenim ( aj ked nikdy som stinky nejazdil , takze ani ta zrejme toto nema )

Kebyze nemas par dni,povedal by som ze pockaj na 06,je to tu ochvilu a budu nove modely,vychytanejsie ( minimalne stinky sa pekne zmeni ) . A ak sa ti nebudu pacit ,kupis 05 lacnejsie.

Tak ci onak,big hit je jasna volba,ma menitelnu geometriu.Da sa menit zdvih,progresivita,da sa s tym vyhrat.Das tam vidlu roznych zdvihov a nepokazis to.Plus 24 koleso ( mozes brat aj ako nevyhodu,ale aj som to vobec necitil )

Ak ti to nic nevravi,rozhodni sa podla dizajnu ( ale aj v tom je big hit podla mna umelecke dielo :) )

Plus,ak si z BA a kupis si bighit,dostanes sa do velkej,pocetnej a stastnej rodiny :)
19.07.2005 - 21:11:38
00
no ani pri stinky nie je tahanie za retaz a tiez netuhne pruzenie pri brzdeni.....no tot si biky skor uz podla vlastneho gusta na com sa chces vozit....to je moj nazor
20.07.2005 - 22:14:52
00
keyboard_arrow_up