1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
nooo takych nas tu bude asi viac
ja som pre zmenu sledoval pred sebou pozadie nejakej bikerky z Kosic
tu fotecku som urobil az vecer ked som sa vracal zo Stupavy cez MH po modrej na BK...
Myslím si, že je to zaujímavé a poučné čítanie pre "frflajúcich" účastníkov a aj pre (podľa mňa prehnane reagujúcich) usporiadateľov.
Ako vidno podobné problémy sú všade.
http://www.maniacpedals.cz/clenove/myslivec/
super, stoji to za to precitat to do konca...
ani ja.... hm.... a v sobotu pod BK sme nevideli ani jednu faborku ani nic.....toto sa mi nezda, ze by to bolo teraz z vikendu fotene, ze by to stale este nebolo odznacene....
ani nikde nebolo spomenute ze to bolo teraz fotene... takze dobre sa ti zda...
v ten den po preteku to bolo fotene...
podla mna romanx myslel prave to miesto...teda este nizsie po modrej... tam to bolo aj tyzden po pretekoch... a podla vsetkeho este stale je...
Podľa mňa si záškodníci vstúpili do svedomia a faborky vracajú späť
Tmax moze byt ze su tam este take useky... vcera sme s Deom napriklad zistili, ze odznacena a upratana este nebola cast z dlhej - modra znacka z Baby do Perneka. Sak na Babe sme sa tusim aj videli..
Ak to tu nejaky organizator cita, tak snad uz by sa aj patrilo dat to prec... nech zase nie je zamienka na dalsie utoky.
inak nasiel som na tom useku aj cislo borca z dlhej, ak by sa tu nahodou nasiel majitel nech sa mi ohlasi, viem ze vela ludi to zbiera ako suvenir.. inak ho vyhodim..
A boli nejake faborky pri zjazde z BK po modrej, po krizovatku so zltou. Neupozornujem, len reagujem na otazku kde boli.
majitelovi asi nechyba...
To bolo prve co som mu povedal. Ze si nevybral najlepsie miesto, ze tu vsetci tlacia. Odpovedou mi bolo, ze vsetci nie a ze aspon stiha fotit.
Urcite nealko pivko v maratonskej dedinke posilnime. To je uplne, ale uplne najmansia starost...
Milan
Good job
Inak v lese v porovnani s rozpalenym mestom perfektna klima hotovy balzam pre pluca odporucam
Komplet odznacenie bolo total uz vo stvrtok, den pred terinom a presne podla planu.
Ak sa neskor nahodou este objavy nejake nove akoze nase znacenie, tak to bude potom od ineho organizatora ineho Stupavskeho maratonu
Daniel
Hej Daniel, v tom mas pravdu ako som uz vyssie na tuto temu pisal. Urobili sme chybu. Poucili sme sa z toho.
Vlajka, kt. je na fotke bola ostranena este minuly pondelok 30.7. Ta fotka je z pretekov alebo z nedele, pripadne pondelka 30.7. do obeda.
Taktiez znacenie modra - BK islo kompletne dole
Ja osobne by som dokázal dať podstatne viac ako 2eur za kvalitnú fotku.
Bolo by asi vhodné fotografa nebikera upozorniť na to, že sú podstatne zaujímavejšie úseky na trati ako cieľ a stúpanie, nehovoriac o tom, že fotka ako tlačím ma fakt nezaujíma...
Treba brat do uvahy, ze FAXCOPY si vybralo nas maraton ako pilotny projekt. Cize su v stadiu zastrelovania sa. Sme ich prve oficialne podujatie s takymto druhom sluzby.
Tu bolo písané, že fotka je z dňa preteku.
No len aby to neskončilo tak, že fotku si nikto nekúpi a rovno to ukončia ako nerentabilné a nedôjde im prečo...
Nikoho sa nejdem zastavat ani obhajovat, ale ..
- 10. rocnik nie je prvy, organizator si vie zratat, co bude potrebovat na maraton
- blbosti o tom, ze sa chce niekto nabalit si myslim, ze su tiez dost od veci, ved aj keby tam obstarali 10 000 litrov vody, pozrite si kolko je cena jedneho kubika vody
- super organizacia startu a ciela vs. zla organizacia trate, to tiez nesedi na 10. rocnik
- pomaham organizovat sam jeden maraton - nebudem pisat ktory, pravidelne znacim ten isty usek uz stvrtym rokom znacit chodim v piatok poobede, v sobotu na trati sa nestiham cudovat kolko je toho preznaceneho a to znacim okolo 19:00 hod v piatok, takze verim aj tomu preznaceniu, to je zaciatocnicka chyba, nie po 10 rokoch
- na kazdom maratone mali Stupavaci tabulky, preco by ich nepouzili teraz ? videl som ich iba par na trati v sobotu
- trat som prechadzal aj vo stvrtok pred maratonom usek od Kamzika po Babu - stretol som tam organizatorov, ako to znacili - v tej chvili to bolo vyznacene super
Ja osobne si myslim, ze to, co sa stalo na maratone nie je chyba iba organizatora ale pomoci niekoho, komu vadi take podujatie ( neviem, co presne mu na tom vadi, ale rad by som to vedel )
Osobne pojdem na maraton aj buduci rok, uz len preto aby som porovnal 2012 vs. 2013 a potom sa uvidi, ci aj na dalsie rocniky. Bola by skoda keby ten maraton skoncil
Pod toto sa sa môžem podpísať a aj všetci z bikového spoločenstva, ktorých poznám (bez ohľadu na to či sa maratónu zúčastňujú, alebo nie)