uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
tiez som si nieco objednal a vsetko prebehlo super.kosik na flasu dosiel iny ako som objednal(krajsi aj drahsi a bude lepsie ladit s bikom).pri dalsom nakupe pojdem kuknut ako prvy tento shop.
ja som 3.9. objednal, vsetko bolo na sklade a zatial nemam nic len dva maily ze sa objednavka vybavuje. Zrejme sa nieco z toho vypredalo kym mi stihli balik zabalit, to sa mne stava bezne ))
@angel myslim si ze tvoj balik nebol poslany prvou triedou. je zname ze dvojka chodi z lokality partizanske - prievidza celu vecnost
ja som objednal 6.(stvrtok) doobeda(poobede to bolo prichystane, zabalene a odoslane kolo pol piatej) a 7.(piatok) ma uz cakala dobierka na poste(aj ked ja som bol po to az pondelok lebo nasa slavna posta mi samozrejme ziadny listok nenechala v schranke a keby sa nejdem pytam tam, tak ani neviem ze to tam uz davno je ).. sice dojde este jedna vec z toho ku koncu tyzdna co bola skladom, co mne osobne nevadi, len to mohli spomenut v maili napr..
ropa, vsetky balicky co nejdu do BA sa uz posielaju 1.triedou. v BA su na druhy den vzdy aj ked sa poslu 2.triedou. a kedze baliky 2.triedy cestovali po Slovensku vecnost, aka taka istota ze to pride v normanlon case je 1.trieda
ale po poslednych roznych zmenach ktore si zavadzaju na poste ( uz sa mi zda ze tam treba iba zaplatit 4e za balik a pomaly si ho aj zaviezt zakaznikovi ) tak mozno vsetko pojde od buduceho roka niektorou z kurierskych spolocnosti
to by bolo fajn,neviem kolko zasielok posles napr. za mesiac,ale urcite sa da dohodnut aj lepsia zmluvna cena, pri napr.400 kusoch ...6 eur za postoveho kuriera je dost...
myslim, ze ked mnohe shopy vedia zasielat kurierom za 3 EURA, tak to zvladne aj matt
4 roky som nepouzil postu, akurat pi mattovi
Nepotrebujem Slovensku postu k svojmu zivotu!
Ešteže to mám k mattovi blízko, resp. matt ku mne a nemusím riešiť SP
Ale tiež mi raz zdvihli tlak, keď týždeň pred Vianocami bolo zatvorené kvôli maľovaniu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a aby som nebol OT: tak doteraz som objednával 3x - 2x poštou, raz osobne v PE vždy veľká spokojnosť
@angel myslim si ze tvoj balik nebol poslany prvou triedou. je zname ze dvojka chodi z lokality partizanske - prievidza celu vecnost
ale po poslednych roznych zmenach ktore si zavadzaju na poste ( uz sa mi zda ze tam treba iba zaplatit 4e za balik a pomaly si ho aj zaviezt zakaznikovi ) tak mozno vsetko pojde od buduceho roka niektorou z kurierskych spolocnosti
4 roky som nepouzil postu, akurat pi mattovi
Nepotrebujem Slovensku postu k svojmu zivotu!
Ale tiež mi raz zdvihli tlak, keď týždeň pred Vianocami bolo zatvorené kvôli maľovaniu...
Celkom fajn sedlo. Sice som na ňom sedel iba 2x ale celkom ma milo prekvapilo.