hej len za jeden mesiac este v pondelok dojde augustova vyplata a idu sa objednavat zachvilu dalsie komponenty.... ten ram vidla a sedlo dokopy len 285 eur a barany su bazarove 18 eur aj s postovnym....komplet bajk ma vide okolo 950 eur....kym ho vyskladam a zarobok teda ziadna slava za jul len cca. 290 eur.... nastastie bol ten ram taky lacny
statusak to bude asi preto ze su to ultra lacne ramy...takze ich vela ludi jazdit nebude ja som nanho narazil ked som hladal nieco co je pekne a zaroven lacne aby som si to mohol dovolit maju aj lacne karbonove HT ramy tie ma tiez zaujali www.individual-bike.sk sak pozri si to tam niekde na spodku ponuky je ze ramy spider a tam ich je celkom dost
Tiež som mal zálusk na rám Spyder, ale Turmalet. Nakoniec som zohnal čosi iné, ale ak budem zasa v budúcnosti meniť rám, tak na 100% siahnem práve po tom Spyder-Turmalet .
patooo dakujem teraz ho uz len nedokakat farbami ostatnych doplnkov ale dufam ze mam celkom dobru predstavivost a to ako som si to predstavil to bude aj v reali hehe nie fotky su robene na koberci moj oblubeny taky mekucky jasne ze mozme otestovat ale vravim hotovy bude asi az okolo decembra...dovtedy budem zarabat...lebo zatial mi chyba este nejakych 150 eur...co sice nieje az tak vela..ale niesom tu sam... a budu aj ale niekedy ked sa sneh roztopi ti mozem napisat a pojdeme testnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ram : hlinik + karbonova zadna stavba velkost 61 = 1655g
vidla : karbonova = 578g
sedlo : BBB AnatomicBase DTL = 270g
barany : Specialized pro shallow drop 44cm = 300g
takze som uplne spokojny
ale ram je pekny
Mozeme potom otestovat, ked to budes mat zlozene.
http://katalog.paul-lange-oslany.sk/navleky-na-ruky-sun-l-cierne/c31000000666p702505.html#lightbox[produkt]/0/
...a poštárku som do toho neťahal - do Somároviec to mám blízko