Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
No tak prrr! Mojim detom ukradli dva bajky CTM v hodnote cca +/- 400 eur každý. Ak by sa mi dostali do ruk ani náhodou ho nenechám nikomu, hoc by ich neukradol on. A je uplne jedno ci stali 400 alebo 4000. Nik mi ich nedaroval, musel som na ne zarobit každý cent. Nie som charita.
astro, Ramon1, KLS som rád že niekto tu ešte uvažuje normálne
a PhilJ je to komplet osadené sram X4 tlmič je Kind Shock, vidlica je pružinová XCM v podstate výbava akú máš na hocijakom novom ghoste, kellyse, cube, spešli v cene 500-600 eur.... tomu bajku nič nieje len je na lacnejších komponentoch... ideálny zimák
Phil rád používaš " internetizmy" a " anglo-americké " zdomácnené slovíčka...prepáč , no nie som v tých pojmoch tak " honený " ako ty a googeliť to nejdem. Tak nabudúce ťa poprosím po slovensky , snáď pochopím...Ale ak si mal na mysli , že som zberateľ / kolektor / , tak si hoooodne mimo.
pokial to dotycny nekupoval s vedomim ze bike je kradnuty
áno, dotyčný si mal vo vlastnom záujme overiť, že bike nie je kradnutý! Neoveril si - holt má smolu, riziko "podnikania". Nikto mu nebráni posunúť to ďalej k jeho "dodávateľovi".
v dobe ked kradnute auta prechadzaju kontrolou originality chces mat 100%tnu istotu ze stara sunka ktoru kupujes na bazosi za 60 eur nie je kradnuta ?
Jasne ze s dotycnym to treba riesit a policia by mala patrat hore celym distribucnym retazcom ktorym sa bajk dostal k sucasnemu "majitelovi". Ja len tvrdim ze pokial by ten bicykel bol moj, ja by som prenho nemal vyuzitie a bez ohladu na to, kolko som zanho kedysi davno zaplatil, by jeho dnesna hodnota pre mna bola blizka nule, a podla toho by som sa aj zariadil. Ak ten sucasny "majitel" vedel o tom ze kupuje kradnuty bajk alebo ho nebodaj sam ukradol, tak jasne ze mu nic nedam.
Sucastny majitel pride o par sto eur za kolko bajk kupil. Ale dostane poriadne ponaucenie a dalsi bajk uz bez papierov nekupi. A mozno ho to tak naserie, ze policii pomoze a povie od koho ho kupil.
S tym vratenim to moze byt zlozitejsie, ale kazdopadne zeleni si radi pripisu bod za vyriesenie "pripadu" hlavne, ked nemuseli pohnut ani prstom. Inak bike vyzera v celku OK stave vizualne, ale neverim, ze by niekto dal zan niekolko 100€. Nie bezny clovek, co si ide len kupit bike na vozenie a pozera inzeraty. Povedal by som, ze to musela byt dobra kupa. Kazdopadne nabuduce bude obozretnejsi.
misopetrovic tod pravda, ale nebolo by zle sa dostat aj k priekupnikovi Aj ked ten bike uz asi predal len jeho predchadzajuci majitel, ktory s kradezou nemusi mat nic spolocne.
Hodnota, stav a to ci dotycny vedel, ze je bajk kradnuty alebo nie je uplne irelevantne. Bajk mu treba odobrat, aby si nabuduce dal vacsi pozor co kupuje. Ponuku robi dopyt a dokial budu chamtivci za lacno lopaty kupovat, budu ich zlodeji kradnut.
A rozpravke o ujovi co asi ani nevedel neverim. Ten bajk mu isto bud sused alebo nahodne okoloiduci lopkar strelil za 20,- a musel minimalne tusit... Ale ulakomil sa, vsak za 20,- neber to. Ze niekomu vznikla skoda nasobne vysia ho uz nezaujímalo.
Mna skor prekvapuje, ze sa bajk nachadzal v tej oblasti kde ho lopli po tolkej dobe. To sa moc nestava, a ked tak na nom spravidla na druhy den najdes jazdit nejake ciganca.
KinDocitovu nie. trener to netvrdim. len mi vadi ze reprezentuje Slovensko, podnika na Slovensku a dane odvadza Monaku. ona je väcsi lump ako ten co jej ucoroval bajk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a PhilJ je to komplet osadené sram X4 tlmič je Kind Shock, vidlica je pružinová XCM v podstate výbava akú máš na hocijakom novom ghoste, kellyse, cube, spešli v cene 500-600 eur.... tomu bajku nič nieje len je na lacnejších komponentoch... ideálny zimák
áno, dotyčný si mal vo vlastnom záujme overiť, že bike nie je kradnutý! Neoveril si - holt má smolu, riziko "podnikania". Nikto mu nebráni posunúť to ďalej k jeho "dodávateľovi".
Jasne ze s dotycnym to treba riesit a policia by mala patrat hore celym distribucnym retazcom ktorym sa bajk dostal k sucasnemu "majitelovi". Ja len tvrdim ze pokial by ten bicykel bol moj, ja by som prenho nemal vyuzitie a bez ohladu na to, kolko som zanho kedysi davno zaplatil, by jeho dnesna hodnota pre mna bola blizka nule, a podla toho by som sa aj zariadil. Ak ten sucasny "majitel" vedel o tom ze kupuje kradnuty bajk alebo ho nebodaj sam ukradol, tak jasne ze mu nic nedam.
A rozpravke o ujovi co asi ani nevedel neverim. Ten bajk mu isto bud sused alebo nahodne okoloiduci lopkar strelil za 20,- a musel minimalne tusit... Ale ulakomil sa, vsak za 20,- neber to. Ze niekomu vznikla skoda nasobne vysia ho uz nezaujímalo.
Mna skor prekvapuje, ze sa bajk nachadzal v tej oblasti kde ho lopli po tolkej dobe. To sa moc nestava, a ked tak na nom spravidla na druhy den najdes jazdit nejake ciganca.
skor naopak
inak suhlas ...
// edit : teraz si to po sebe citam - zas som bol nejaky slabozraky
samozrejme nic naopak ...
ty nemas citovu vazbu na svoj bajk ?
trener to netvrdim. len mi vadi ze reprezentuje Slovensko, podnika na Slovensku a dane odvadza Monaku. ona je väcsi lump ako ten co jej ucoroval bajk.
a teraz do mna !