tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
Gebhardty vydržia proti Middleburnu prd.. tiež som prvú 36 kúpil Gebhardta a po 2 mesiacoch (asi zle zaradil) a 1 zub vylomil a 2 ohol.. s Middleburnom za 3tis km nič..
Tmax jazdí tiež bez nábehových zubov a radí mu to parádne, ja mám problém s prešmykom, je vysoko, nižšie nejde, tým pádom to mám problém nastaviť na 100%, je to tak na 90%, ale radí to bez chyby.
Mám SLX kľuky 42-32-22 a chcem založiť prevodníky SPECIALITES TA 40/26 ako náhradu za stredný a malý prevodník. Akurát sa chcem spýtať, akú dĺžku skrutiek potrebujem na uchytenie stredného prevodníka?
Šrouby na e-shope kde chcem kúpiť prevodníky (www.werk.cz) sú podľa mňa predražené (1ks za 109 Kč), vedeli by ste poradiť kde ich zoženiem lacnejšie ... prípadne len tie matice?
Tento prevodnik ti s origo 22 nebude spolupracovat, lebo je "odsadeny" von, potrebovala by si k nemu aj fsa maly. Inak by ti retaz padala medzi prevodniky, lebo by boli daleko od seba. Skusal som to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CraObs, ja ich jazdím zatiaľ len 5500 km, takže okrem toho, že fungujú a majú oškretú farbu nič iné dobré či zlé povedať nemôžem
Tmax vie dať prešmyk nižšie, ja ho nižšie nedám
Ako že nie? No chcel by som vidieť toho, kto použije dobrovoľne hrkálku namiesto prešmyku.
Specialites TA
http://www.werk.cz/html/e-shop/index.htm
tak kazeta 10-42z je riadna nakladacka
ale stacia matice, skrutky sa daju pouzit aj klasicke
kluky XT FC-M770, kazeta 11-34,smyk XT e type 3x9
rozmyslam ponechat 22, vyhodit 32 a 42 a dokupit 38
napr: http://www.kupkolo.cz/prevodnik-fsa-38z-shimano-kompatibilni-al-cerny-380-0638_z94880/
nejaky iny navrh na 38 pilu? a bude to radit, lebo citala som tu vselico