Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim nadsencov zltych naramkov,

tiez som si 1 kusok objednal, ale ked uz chceme byt stedry nerobme to len pre image ... co tak poslat dalsich 30 skk na ligu proti rakovine http://www.lpr.sk (ta 30 asi nikoho nezabije) - v kontakte najdete bankove spojenie
Zobraziť komentár 07.09.2005 - 11:01:49
00
dobra myslienka...
ale obavam sa, ze tak daleko sme este na SK nedospeli...ale mozno raz...
Zobraziť komentár 07.09.2005 - 22:00:53
00
Nevidím na tom nič trapné. Keď nevieš o čom je reč tak sa len ticho pozeraj a uč sa aby si nabudúce "nepotil" blbosti.
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 15:27:08
00
Toto je odkaz pre pisateľa menom "stink" , ktorý svoj názor poslal 6.9.2005 o 22:30 hod (viď na štvrtej strane tejto diskusie):
Nevidím na tom nič trapné. Keď nevieš o čom je reč tak sa len ticho pozeraj a uč sa, aby si nabudúce "nepotil" blbosti.
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 15:32:10
00
Aj ja by som mal seriozny zaujem o dva taketo naramky. Cital som aj ten clanok na hlavnej stranke, ale som z toho nejak vedla.. Co mam robit? Cakat do konca septembra? Dik moc
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 15:49:32
00
2 Juraj: ja som to pochopil tak, ze jeden clovek tu z vlastnej iniciativy a bez akeholvek zisku (prepocitaj si kurz...) chce rozsirit celkom pozitivnu myslienku, doniest naramky, z ktorych idu peniaze do celkom solidnej nadacie proti rakovine... len tak, ostatnym bajkerom.

ja by som sa rozhodne citil trapne keby som od neho chcel 1200 kusov (na dalsiu distribuciu, nech by bola akakolvek). taketo radoby b2b zalezitosti si predstavujem, ze sa riesia inac.

ty na to mas aky nazor?
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 16:37:45
00
Juraj, co si tym pozeraj a uc sa, aby si nabuduce nepotil blbosti chcel povedat? Zeby trafena hus zagagala? Stink povedal svoj nazor, ale teba sa to dako dotklo.
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 18:04:47
00
ale no tak ludia, hadam sa tu nebudete handrkovat kvoli hlupostiam...

bude pre kazdeho :))
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 18:38:26
00
geroy: ved jasne, peace...
Zobraziť komentár 09.09.2005 - 23:28:43
00
CAfte K naramkom... Len ten zlty je Amstrongov ostatne nie..... este su biely, cerveny, zeleny, modry, ruzovy, zltocierny atd... Napr. ten biely je MakePovertyHistory a to je na zbierku na pomoc africkym detom! Tu v UK je to ciste modna zalezitost a kopec ludi to nosi a ani nevie co to znamena. Na Slovensku som si tiez myslel ze podla zlteho spoznam bikera(alebo asom nejakeho sportovca) ale ked som videl jednu vyfintenu namyslenu BITCH na Fakulte tak mi doslo ze to uz je aj na Slovensku. Naramky sa daju kupit aj na Slovensku a videl som ich za padika v Cyklo sopoch a kto si kupil TREK bike tak ho mal zadaca. Tu stoja libru v nemecku euro. Tolko k naramkom......
Zobraziť komentár 11.09.2005 - 15:59:46
00
Mas pravdu, vela ludi je na tom s vedomostami dost biedne a ani nevie co ten naramok symbolizuje... Chapem cyklo-shopy, ide im o zisk a niekde mozno aj o nieco ine... Ale ak sa tento naramok dostane do nespravnych ruk tak to ma potom nulovy, resp. negativny efekt.
Zobraziť komentár 11.09.2005 - 16:11:15
00
NO ocujte ako je to z nimi ked ho chcem tak co ?chcel by som 2 naramky da sa este zohnat chalani ?
diky
Zobraziť komentár 11.09.2005 - 18:03:51
00
Odkaz pre bikera, ktorý si hovorí "sosna":

Vieš ja strašne namám rád keď niekto poriadne nevie o čom je reč a preto aby bol zaujímavý napíše "Vitaj na Slovensku". Napísal to anglicky ale o to nejde. Ide skôr o to, že keď sa mu tu nepáči (usudzujem to podľa toho "Vitaj....) môže sa zobrať do tej krajiny, kde padajú pečené holuby rovno do úst. Ďalej nevidím na tom nič "trápne" (ako sa vyjadril dotyčný biker) keď niekto chce niečo ine ako ostatný. V tomto význame je to karton "niečoho". Len tak na okraj: myslíš, že všetci ktorý chcú viac ako pár kusov nebudú na tom "ryžovať" ako niektorí napísali v diskusií? Česť výnimkám.
Čo keď naozaj ten človek chcel vykonať tak, ako napísal?
Dúfam, že to na vysvetlenie môjho predchádzajúceho mailu stačí. Pokiaľ nemám v niečo pravdu, zainteresovaným sa hlboko ospravedlňujem.
Odo mňa toľko a z mojej strany túto vec považujem za uzatvorenú.
Zobraziť komentár 12.09.2005 - 08:59:15
00
moj jediny ciel bolo to, aby niekto neryzoval na tom, ze to ja budem predavat za predajnu cenu...

vacsina ludi si objednala 2-5 naramkov dvaja po 10 jeden chalan pre bikovy klub v lucenci 20 a jeden biker 40 ale tomu som prave napisal, ze co s nimi zamysla urobit, pochybujem ze by mal 40 bikerov kamosov ale mozno sa mylim.

geroy
Zobraziť komentár 12.09.2005 - 09:16:23
00
Zdar geroy, chcem sa len spytat, vyssie si pisal, ze si posielal vsetkym zavaznu objednavku mailom, ja som ti poslal mail az potom a nic si mi neposlal, tak teraz neviem ci ti ten moj mail prisiel :-) posielam ti ss
Zobraziť komentár 12.09.2005 - 10:34:06
00
keyboard_arrow_up