btw, dnes ti tak cestujem z BA do PD , vonku pocasie ze by ani psa von nevyhnal, stierace skoro celu cestu pustene naplno .... az som ti uz skoro pred PE ... a pozeram ... cyklista .... reku neni mozne, ta zlta omotavka a tretry svietili snad z kilometra hned som si spomenul na tuto temu 3 strany do zadu . reku ved to je @matt
nuz na zivo vyzera to bh este krajsie ako na fotke
Zdravím Vás, ak by to niekomu pomohlo pri rozhodovaní tak sa chcem s podeliť o skúsenosti s novým sedlom.
Už dlhšiu dobu som sa pohrával s myšlienkou čo tak vyskúšať iné sedlo, ako to čo bolo na mojom felte od výrobcu, pretože pri dvoj a viac hodinových výjazdoch to prestávalo byť príjemné, vydržať sa to dalo aj cez 3 hodiny, ale...
Bol som pozrieť kamošov v jednej cyklopredajni u nás v Púchove a pri spomenutí nového sedla som dostal ponuku ktorá sa neodmieta, úplne nové sedlo Specialized Toupe Pro za cenu 62 €,- ešte mi zmerali akú šírku sedla potrebujem (143) a mal som nové sedlo, ktoré je neskutočne ľahučké (137g). To od feltu má šírku 134 mm a ja by som mal mať spomínanú 143-ku.
Dnes prvá skúšobná jazda a už po prvom km som vedel že to je iná káva, oveľa pohodlnejšie, oveľa lepšie tlmí nerovnosti a konečne mám pocit že sedím na sedacích kostiach. Bol som iba 30 km lebo sú stále prehánky, ale prvé dojmy super. Samozrejme si musím ešte naň zvyknúť, nakoľko som sve sezóny jazdil na felťáckom.
Kedysi na horáku som mal tiež sedlo od specialized a bol som s ním spokojný.
Takže za mňa sedlo Specialized Toupe Pro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stary bicykel som predal bratovi prakticky v povodnom stave (okrem sedla) ako som ho pred 4 rokmi kupoval
nuz na zivo vyzera to bh este krajsie ako na fotke
Už dlhšiu dobu som sa pohrával s myšlienkou čo tak vyskúšať iné sedlo, ako to čo bolo na mojom felte od výrobcu, pretože pri dvoj a viac hodinových výjazdoch to prestávalo byť príjemné, vydržať sa to dalo aj cez 3 hodiny, ale...
Bol som pozrieť kamošov v jednej cyklopredajni u nás v Púchove a pri spomenutí nového sedla som dostal ponuku ktorá sa neodmieta, úplne nové sedlo Specialized Toupe Pro za cenu 62 €,- ešte mi zmerali akú šírku sedla potrebujem (143) a mal som nové sedlo, ktoré je neskutočne ľahučké (137g). To od feltu má šírku 134 mm a ja by som mal mať spomínanú 143-ku.
Dnes prvá skúšobná jazda a už po prvom km som vedel že to je iná káva, oveľa pohodlnejšie, oveľa lepšie tlmí nerovnosti a konečne mám pocit že sedím na sedacích kostiach. Bol som iba 30 km lebo sú stále prehánky, ale prvé dojmy super. Samozrejme si musím ešte naň zvyknúť, nakoľko som sve sezóny jazdil na felťáckom.
Kedysi na horáku som mal tiež sedlo od specialized a bol som s ním spokojný.
Takže za mňa sedlo Specialized Toupe Pro