Lokalizácia
Formulár sa odosiela
capulo nie je trening ako trening ako raz pisal Lord Klaymen
TomasMen vcera som to pocul od usera fora,aki su proDefektaci :D :D

ako pise Optimus tie roboty co robia potom nestoja potom ani za prd,chcel by som niekoho kto maka 8-12 hodin za pasom,resp. nocne poobedne apod. sam to vidim na sebe,kolegoch,kamaratoch apod. ze sa to neda i ked poznam 2 :D takisto chodia na preteky... tusim Rado skoncil seredmaraton druhy,ale tak, Radko trenuje cez svoju pracovnu dobu,kedze to ma v naplni praci a sportuje cely svoj zivot,to ano....
necham aj preco sa prisiel ukazovat Cinelli tim na takyto dedinsky pretek :D je mi to smiesne s amatermi ako sme my...
ProDefekt vydrbal Subovtisa z timu? :D

Optimus isheep :y: mate pravdu chlapci
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 00:09:56
00
Matt len aby to bolo tou technikou to uz hlava nejako neberie to su vysledky pro.
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 07:50:32
00
Neviem, Subovits bol minuly rok hviezda Reprogasu v Merida road cupe... Neviem o tom, ze by ho vydrbali z ProDefektu.

Vikino.. Suhlas
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 08:13:28
00
Na SVK je potrebne urobiť naozaj kategóriu HOBBY teda ľudia čo nemajú licenciu ani ju nikdy nevlastnili a bude to potom zvezenie pre Hobby jazdcov a tom to je !!!

Ale napríklad do prace chodia aj členovia klubov ako napríklad CK Banská Bystrica Roman Zrelica:

7. Si riadne pracujúcim občanom na tri smeny, ako sa dá skĺbiť tréning a pretekanie na dobrej úrovni, ktorú dosahuješ, s prácou a súkromným životom?
Áno je to tak. Pracujem v strojárskej výrobe na tri smeny. Je to komplikované. Tréning si ešte naplánovať viem. Problém nastáva v regenerácií, keď po tréningu idem do práce. Ďalšou takou komplikáciou sú etapové preteky. Keď máte ročne 20 dní dovolenky a 9 z toho vám nariadi zamestnávateľ medzi vianočné sviatky, je to problém. Často sa mi stáva, že idem z cieľa pretekov rovno do auta a priamo na nočnú smenu. Niekedy si ešte suším dresy v šatni v robote a umývam bicykel cez prestávku v dielni. Je to ťažké, ale treba sa vedieť prispôsobiť. Určite si viem predstaviť aj jednoduchšie fungovanie, ale momentálna situácia to nedovoľuje. Mám síce v práci nadštandardné vzťahy s personálnym oddelením, ale aj tak je to ťažké. Snažím sa to skĺbiť rôzne. Čerpám neplatené voľno, nadrábam si hodiny na náhradné voľno, ale to je zase na úkor tréningu. O nejakom súkromnom živote sa moc hovoriť nedá. Som 8 hodin v práci, potom 4 hodiny na tréningu, a keď dojdem domov, som rád že sa najem a padnem do postele. Niekedy ani neviem, aký je deň. Môj súkromný život začína vlastne až na etapových pretekoch, vtedy mám najviac času sám pre seba. A veľmi si cením, keď som doma a nájdem si hodinku na pivko a posedenie s priateľmi. Už som si zvykol, a ak by som mal viacej času, asi by som sa nudil. Mojim tajným želaním je stráviť aspoň rok len bicyklovaním, venovať sa tomu naplno, bez iných záväzkov, hoci aj za minimálnu mzdu, aby som spoznal svoje limity a hranice, keby sa nám s CK BB niečo podobné podarilo, bolo by to určite ďalším impulzom pre rast.

http://www.ckbb.sk/sk/profily-pretekarov/roman-zrelica
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 08:26:46
00
v atrojarskej vyrobe ? to tobi aj moj otec vecer pride do prace zapne stroj na automat pozrie film ( ked ma nocnu vyspi sa ) naje sa, odsedi to a ide domov .... a pan hore ako citam uplne bez zavazkov ... ale tak chapem dal prednost sportu pred rodinou, keby mal zenu a dieta dam ruku do ohna ze toto by si uz viac dovolit nemohol
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 08:32:45
00
Isheep, nemozes vediet co a ako robi... A to s rodinou je pravda, ved to ani nikto necaka, ze by mal rodinu. U nas tiez nikto nema priatelky, lebo na ne nemaju cas a to sa holkam samozrejme nepaci...
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 08:52:36
00
Napíšem ešte raz-pre tých čo nepochopili hlavne pre Tomasmen.
1.Hobík(napr.ja) chodím do práce ranné,obedné, nočné,cez týždeň,cez víkend,občas nejaké voľno+rodina,deti.Krvopotne som si našetril na bicykel za 1500 euro.Som rád keď sa raz týždenne dostanem na bike,pretože som unavený alebo sa venujem rodine,v žianom prípade nemôžem najazdiť ani 5000km ročne,nie preto že by som nechcel,ale proste iné veci sú dôležitejšie.
2.Poloprofík(napr.Cinellisti)mladí ludia,bez rodiny bez detí,ktorý dostanú od sponzora špičkový bicykel+majú servis,ich úlohou je len trénovať a najazdiť čo najviac km.To v žiadnom prípade nevyplakávam(nemám žiadny dôvod)len sa mi rozum zastavuje,ako niekto toto môže dávať na jednu úroveň-tie podmienky sú diametrálne odlišné!!!!
Vo štvrtok si pôjdem tú trať vyskúšať-3 okruhy ako mali hobíci,sám som zvedavý aký čas sa mi podarí dosiahnuť...

Naposledy upravil Optimus dňa 10.06.2013 - 10:11:56, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:07:40
00
Ja sa nepotrebujem hadat. Len nerozumiem tym narekom.
Mas narocnu pracu? Chodis na nocne a na trening ti popri rodine a detoch zostava max 7 hodin do tyzdna? V poriadku, uzivaj si jazdu na bicykli, na pretekoch sa vsak nesnaz pretekat, nemas na to podmienky. Je to zial tak a zbytocne sa budes o nieco v tomto smere snazit, ci hadat do krvi.
Kazdy robi v zivote to, co chce robit. Niekto chce pretekat a vyhravat, niekto sa chce venovat rodine ci praci, dalsi sa to snazi kombinovat a tym padom ani ani jedno nerobi poriadne.
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:11:39
00
tiež mi nejde do hlavy, že tu plačete nad tým, že niekto je vo vašich očiach "profík"...chýba vám bedňa či čo? jediný problém čo vidím na týchto akciách ja je malá účasť a potom sa človeku tak nechce, keď sa má mordovať sám...
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:18:53
00
Tak to je velmi skresleny obraz.. Najprv musis dosahovat vysledky aby si sa tam vobec dostal a pokracovat v nich aby si sa udrzal, nie "trenovat a najazdit co najviac km"...
Cely bicykel dostava tak maximalne CK BB, co sa tyka Slovenska... Aj napr. Reprogas fasuje len ramy ich domovskej znacky.

Na bicykel si setrime aj my, servis si robime sami/trener, ale len ked ***** nevyhnutne na preteky...
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:40:17
00
Len tu prosim ta nevysvetluj ze ci a co sa komu chce a co nie ... daj si vygooglit RBT Novaky a ak tu ma niekto aspon z polovice tolko uspechov co ja budem mu vykat a nosit do prace desiaty :D . Matej Jurco mi na bezkach a v behu pozeral tak na chrbat a iba preto ze som nemal peniaze na poriadny bicykel tak som na biku nemal proti nemu sancu ani som sa takych pretekov nezucastnoval ...
urcite ti nevyplakavam, titulov a medajli mam viac nez dost a bicyklujem uz len pre radost, ale co sa tu snazim povedat je, ze chlapci z cinelli a im podobny, ani nahodou nie su hobby .
takze tak
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:49:56
00
Ja nespochybnujem tvoj vykon... Ale ked podla tu par ludi nepatri forman cinelli na uroven slovenskeho poharu, tak potom neviem kam patri.
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 10:54:13
00
tak mozme sa tu hadat veru dlho kam patria :) je fakt ze tam vycnievali prilis a nikto nemal ani najmensiu sancu ... ( a tak velmi som chcel vyhrat ) :D ale presne na fb stranke batovianska galuska niekto napisal na margo postu o ucasti cinelli , ze ked to zbadal tak ze radsej ani nejde ... ono je fakt ze to niekoho aj odradi ... pozri ani taky prievidzky cyklomaraton nieje oznacovany za neviem aky profi super pretek ... a som si isty ze by tam isli mnohy z nas ... ale mne sa veru nechce ist 100km casovku sam :(
hobby a skutocne hobby cyklistov je na slovensku vela a bolo by krasne keby ma kazdy hobby pretek v kategorii ucast 100-200 cyklistov :)
presne ako na mojom prvom minulorocnom preteku na slovakiaringu ... presne tak som si to predstavoval, ludia tam prisli pre radost z jazdenia a bolo ich viac ako tych co vpredu dupali o zivot ...

aj tak sme hobby najlepsi !!! :)
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 11:05:33
00
tak mozme sa tu hadat veru dlho kam patria :) je fakt ze tam vycnievali prilis a nikto nemal ani najmensiu sancu ... ( a tak velmi som chcel vyhrat ) :D ale presne na fb stranke batovianska galuska niekto napisal na margo postu o ucasti cinelli , ze ked to zbadal tak ze radsej ani nejde ... ono je fakt ze to niekoho aj odradi ... pozri ani taky prievidzky cyklomaraton nieje oznacovany za neviem aky profi super pretek ... a som si isty ze by tam isli mnohy z nas ... ale mne sa veru nechce ist 100km casovku sam :(
hobby a skutocne hobby cyklistov je na slovensku vela a bolo by krasne keby ma kazdy hobby pretek v kategorii ucast 100-200 cyklistov :)
presne ako na mojom prvom minulorocnom preteku na slovakiaringu ... presne tak som si to predstavoval, ludia tam prisli pre radost z jazdenia a bolo ich viac ako tych co vpredu dupali o zivot ...

aj tak sme hobby najlepsi !!! :)

Už chýba k dokonalosti,len to aby sa takýchto dedinských pretekov zúčasnili z Dukly Trenčín Trek,a bude vymaľované :D :D :D
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 11:37:20
00
isheep mne tento rok slovakiaring nepripadal vobec hobby pretek :D v trojici odslapat to bola morda,lebo stihacky vpredu aj s byvalym majstrom sveta na cele :D
inac by to bolo pekne ist si pretek s 100-200 ludmi s priemerkami cca 30-33 ako tu matt napisal,tak to by sa mi pacilo
Zobraziť komentár 10.06.2013 - 12:04:06
00
keyboard_arrow_up