Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Díky za vase rady, a podla vas aka vidla by sa tam hodila najviac.
Zobraziť komentár 20.09.2005 - 14:00:23
00
trochu mi trvalo,kym som pochopil o co ti vlastne ide,ale...
no,takze aku vidlicu ti odporucit na bike,ktory este ani nemas-to je dost komplikovane.ale povedzme ,ze chces naozaj XC bike tak...

ja jazdim momentalne RS reba team UTurn - nemam absolutne ziadne vyhrady (az na tie,co som napisal v recenzii) .neviem,ci je to pre teba dobra volba co sa ceny tyka (neviem presne ,ale na slovensku okolo 20k) .
ja ti odporucam marzocchi mx comp eta (alebo drahsia pro eta).to je podla mna asi najlepsie,co mozes na bike za 50k pouzit.
v pevnosti je to absolutna spicka,tlmenie je este lepsie a s eta systemom tam mas aj zamykanie. takze vsetko co potrebujes... marzocchi je proste bomber-tazko najdes niekoho,kto by sa na nu stazoval. podla mna je tento model na trhu absolutne bez konkurencie.

zdvih by si mal urcit podla ramu-na XC sa pouziva 80mm.vo vacsine pripadov by si nemal nic pokazit ani s 105mm (aj ked ja som pokazil na mojom giante,ale to je vynimka)
Zobraziť komentár 20.09.2005 - 14:47:58
00
prave v teraz v nedelu som kupil od jedneho chalana mx comp eta(105mm zdvih) a predtym som tam mal nejaku sracku(63mm). trochu ma to koplo dozadu ale aspon sa mi pohodlnejsie jazdi a ked slapem do kopca zapnem si etu a ide to v pohode.
aj tan chaln hovoril ze marzocchi sú fakt odolné ale hovoril ze podla neho ma rock shox zase lepsie pruzenie....
ja som stavil na pevnost aby som ju po roku nemusel menit....
takze odporucam ju a ked sa uz budes vozit a budes mat $ tak si mozes kupit nejaku foxku,maguru alebo pace
Zobraziť komentár 20.09.2005 - 20:34:56
00
keyboard_arrow_up