Ja neviem, co sa tu furt riesia trojplacky. Ked ju niekto chce, nech ju ma. Ja v tom vidim tu vyhodu, ze ak niekto presiel na cestak, resp. zacal s vaznejsou cyklistikou prave na nom, a chce sa naucit spravne frekvencne slapat, nemusi sa obmedzovat pri vybere tras. Napr. ja by som v nedelu v par prudkych dlhsich stupaniach na konci vyjazdu trojplacku prijal. A to na tom kondicne zacinam byt celkom fajn.
Ja neviem, co sa tu furt riesia trojplacky. Ked ju niekto chce, nech ju ma. Ja v tom vidim tu vyhodu, ze ak niekto presiel na cestak, resp. zacal s vaznejsou cyklistikou prave na nom, a chce sa naucit spravne frekvencne slapat, nemusi sa obmedzovat pri vybere tras. Napr. ja by som v nedelu v par prudkych dlhsich stupaniach na konci vyjazdu trojplacku prijal. A to na tom kondicne zacinam byt celkom fajn.
Ja ked porovnam trojplacku a kompakt tak mi viac sedi trojplacka ani nie tak pre lahke prevody ale hlavne ked si idem zajazdit na stopky mozem tahat tazke prevody a robzbit sa na kasu . No a samozrejme ked idem svoju oblubenu trasu "tri kopce" ( Krpacovo-Srdiecko-Certovica) tak hlavne smerom na srdce zaradim bez hanby aj tretiu sajbu
Mne sa akurat nepacia tie strieborne kluky inak fajn.
Njn. tie sú z čias keď Ultegra nebola ešte celkom Gray (ani mne tam celkom nejdú). V šedej sú len prevodníky kľuky sa lesknú ako Leninova pleš. Plán je to hodiť na šedú a kúpiť dual v karbone... uvidíme čo prinesie Ježiško.
v jednom bidone pivo, v druhom tiez co hovori zadok na SKN?
pivo od aminostaru
no SKN mam doma hadam 2 roky, jazdil som ho davnejsie len kratko, ale po tom co som dal prec Romina (ktory mi nakoniec nesadol) a objednal Pro Turnix (s dlhou dodacou dobou kedze ho nemal distributor na sklade) tak som potreboval nejake docasne sedlo kupodivu sa na nom jazdi docela v pohode, uvidime ako to be s tym Pro, v piatok ho budem mat
S tym Pro to bude fasa... Ja si pochvalujem a to ani nemam karbonove oneee. Dovolim si OT, ked uz tu doslo k debate o sedle. V poslednom case citim po 20-30km mravencenie v chodidlach. Mam castejsie chodit zo sedla, alebo kde moze byt problem?
SKN je velmi chvalene sedlo, nedivim sa. Budes mat s cim porovnavat, este by to chcelo vyskusat Regale do zbierky
Uf tak to s tym Regale si PRESNE trafil, to som mal uz v nakupnom kosiku naklikane ale nakoniec som este skusil daco ine, mozno aj to bude objednane nakoniec
Aj pri nizsich teplotach. Najprv som myslel, ze mam privysoko sedlo. Upravil som posed, ale detto. Ako keby zle prudila krv, ci co. Ale neustupi to ked idem zo sedla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A zabudol si na trojplacku
Ja ked porovnam trojplacku a kompakt tak mi viac sedi trojplacka ani nie tak pre lahke prevody ale hlavne ked si idem zajazdit na stopky mozem tahat tazke prevody a robzbit sa na kasu
12-25
Uj, luxusne vyzera
pivo od aminostaru
no SKN mam doma hadam 2 roky, jazdil som ho davnejsie len kratko, ale po tom co som dal prec Romina (ktory mi nakoniec nesadol) a objednal Pro Turnix (s dlhou dodacou dobou kedze ho nemal distributor na sklade) tak som potreboval nejake docasne sedlo
drapak na pate, klenbe, prstoch, priehlavku?
Uf tak to s tym Regale si PRESNE trafil, to som mal uz v nakupnom kosiku naklikane
ice29 a nakoniec skoncis pri kozenom