zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Poradte mi prosim ako spravne nasadit bezdusovy plast po oprave defektu?
Dakujem!
je normalne ze za mesiac sa strati 50ml tmelu ? kam sa to strati ? vnutro bolo trocha pogumovane ale dokopy tam malo byt uz 150ml to by malo vyzerat inac.
note to self: kontrolovat pravidelne tmel
Robím to rovnako
Kedze som mal defekt od 4mm samoreznej skrutky, bolo potrebne plast z vnutra podlepit. Mam na to kupenu sadu na lepenie bezdusovych plastov od Zefale: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/lepeni-kit-tubeless/920.
No a cuduj sa svete, ked som dal dole plast tak som nasiel v strede zaplaty dierku ktoru urobil do zaplaty len tlak vzduchu! To je co za zaplatu ked nevydrzi ani 50 km po lahkom terene? Tak idem davat este jednu zaplatu na tu prvu, za chvilu budem mat plast taky plny zaplat ze nebudem potrebovat fukat vzduchom...
obehal som par obchodov a bezne maju bud siroku, alebo hrubu..