SamoOo to sa hoji bez jazvy, je to len vrchna vrstva koze.
25.08.2013 - 10:20:40
01
SamoOo taketo povrchove zranenia sa najlepsie hoja ked je postihnute miesto hydratovane, ma dostatocny prisun kyslika a minmum UV. Mne pomohlo ranu jemne osetrovat repikom (klasicky cajovy vyvar, vlazny na tampon), ked bude rana zatiahnuta tak je dobry gelovy extrakt Aloe vera (napr od ESI), pripadne lubovnikova tinktura. Po zhojeni mozes este doplnit Contractubex..ako sa tu uz spominalo, slnko a mozna infekcia je tvoj najvacsi nepriatel.
25.08.2013 - 10:37:47
00
Ja mam dobru skusenost s mastickou obsahujucou soli striebra. Mal som popaleninu 2. stupna na kolene, uz je odvedy rok a jazva je stale jasne viditelna (ale nie je chvalabohu vystupena, tzv. keloidna). To bola ale rana ako fras, sice nie taka velka ako mas ty SamoOo ale hlbsia. Asi mesiac som nemohol ani poriadne chodit, nie este bicyklovat.
25.08.2013 - 10:52:30
00
zajtra idem na prevez, zatial mi na to dali tie take mastne obvazy ako sa pouzivaju pri popaleninach. Presne spomenuli aj to slnko, ze minimalne do konca roku to mam pred nim chranit (nastastie uz bude zima) Este kalciovu mast mi doporucili na lepsie hojenie. Na fotke to nie je vidno ale na ukazovaku a palci pravej ruky mam na klboch dost zodratu kozu (na ukazovaku je dierka az ku klbu, lebo to ruka sa suchala po barierach) Cize sa mi bude akurat pekne pisat prve dni v skole :D . A ta noha, no, boli to ako fras. take tie mravceky ale hlavne ked sa postavim tak sa prekrvi (lebo ju mam povacsine vylozenu) a strasne to zaboli. A tie maste co ste pisali tak to vsetko natierat teda az po tom co zide chrasta, hej?
25.08.2013 - 11:51:34
00
Pussay. Horsie zranenie je z ohnika na zapasti :D
25.08.2013 - 13:39:41
02
samo, mal si byt futbalista a nie cyklista
25.08.2013 - 13:49:28
04
To už na takéto lišaje ani nedávajú zelenidlo? Kam to spejeme??

Prostějov sa nezmenil, furt sú tam rovnakí mastičkári . Pred rokmi kamarátovi naliali na podobnú ranu obyčajnú jódovú tinktúru, skoro zbesnel od bolesti a hojilo sa mu to potom pol roka. Keby ti dali zelenidlo, tak za mesiac ani nevieš, že si si ustlal.
25.08.2013 - 15:51:00
00
Postup je spravny, nakolko priznaky a nasledky su rovnake ako pri popaleninach 1-2. stupna. Tie "mastne obvazy ako sa pouzivaju pri popaleninach" to je Branolind alebo mastny tyl, podpurujuci rast epitelov. Kym ti ten obvaz odstrania uplne (par tyzdnov), to uz bude bez stopy. Keby nie, daj vediet!
Potom si to mozes natierat trebars Kalciovou mastou. Contractubex spomenuty vyssie je skor na keloidne, hlboke jazvy. Kedze ty tam nebudes mat jazvu, nevidim dovod to natierat tym, ale moct mozes. To ti nikto nemoze zakazat... a uz nad tym nefilozofuj tolko, radsej to daj pofukat spoluziackam...
25.08.2013 - 16:22:07
03
dnes som si krasne ustlal na krizovatke asi 150m od baraku. prsalo. naklopil som to do vedlajsej, este mi blyslo myslou ze ten prechod pre chodcov moze smykat a uz som sa suchal po zemi. ani hans dampfy nepohohli. jedine stastie ze ked to bolo take klzke tak ma vobec neodralo, ako by sa od asfaltu cakalo.
25.08.2013 - 17:30:16
00
Toz, ja uz mam taku tradiciu pomaly, ze kazdy vyjazd musi byt aspon jeden tiger :D
25.08.2013 - 17:35:57
00
ja som fukol viac vidlu a odvtedy az tak netigrujem, aj dnes z pajstuna to celkom drzalo vo zdvihu.
25.08.2013 - 17:40:16
00
Skusim, len zas nech zere.
25.08.2013 - 17:43:05
00
Ako vraví ReHMn, mne ženy potvrdili nezávisle na sebe, že sa im páčia chlapi s jazvou (ale asi nie cez pol tváre :lol: ) A opatrne na biku, už viem o dvoch na Orave, čo posledný týždeň/dva prišli o slezinu, dokonca aj pri nevinnom páde :tmi:
25.08.2013 - 17:45:14
00
mne ženy potvrdili nezávisle na sebe, že sa im páčia chlapi s jazvou

V tom pripade by som bol idol zien!... a tom som si este pridal zopar... (viac v utorok poobede)
Co sa tyka jaziev, pravda bude niekde uprostred, alebo v oblakoch...

Mimochodom, Marinada, prepasol som 30. 6. ...tak vzdy ostry obraz vo fotaku a nech ti Cherry vydrzi este velmi dlho!
25.08.2013 - 17:58:47
00
Heh, dakujem :)
25.08.2013 - 17:59:28
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up