Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ake naboje by ste doporucovali skor s tych lacnejsich okrem shimana lebo chcem vediet ci aj iny maju take lacne naboje ako shimano deore? :D
Zobraziť komentár 16.06.2007 - 21:28:12
00
juicy 7 2006 som nechcel koli tym kotucom, ze vraj vibruju ci co

pocul som aj ja, ale ja mam lx kotuce kedze mam centerlock a na nich to brzdi excelentne a bez akychkolvek problemov. Origos kotuce predas a hotovo. Navyse ja som tam nemal polygon kotuce ale tie druhe na ktorych nazov si nespomeniem (davaju sa aj k mechanickym avid kotucovkam).
Zobraziť komentár 16.06.2007 - 23:34:38
00

...je fakt, ze juicy7 maju divny zvuk ale na funkciu to nema vplyv, zatial som vzdy ubrzdil kde trebalo... :-)
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 23:47:54
00

...je fakt, ze juicy7 maju divny zvuk ale na funkciu to nema vplyv, zatial som vzdy ubrzdil kde trebalo... :-)

Ten zvuk asi zalezi dost aj od kotucov, na shimano kotucoch skoro nic nepocujem ked brzdim, sem tam take uplne tiche pisknutie ale ziadne neprirodzene zvuky. Ako to je na original kotuci, to neviem posudit. Ale ked to porovnam s inymi kotucovakmi tak tieto su velmi tiche (za sucha), za mokra to je dost hlucne, ale to asi vacsina.
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 10:39:02
00
Urcite by som zvolil variantu, jeden kotuc poriadny dopredu. A ked neskor budu prachy, tak dokup zadny.

Otazka este je, aku mas prednu vidlu. A ak je odpruzena, tak aky kotuc tam mozes maximalne vrazit, aby si ju neposlal ku kytickam.....

mam rock shox J4 a nemam sajnu o tom kotuci aj tak by som tam dal asi ten najmensi lebo jazdim XC a nepotrebujem zase az taky velky :D

mimochodom myslis ze sa kotucovkami poskoduje vidla viac ako s Vckami?

Manitou uvadza na dane typy aj velkost kotucov. Skusal som pozerat aj na RS-J4, ale zatial som nisst nenasiel, asi je to neobmadzene...... :roll:
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 15:17:02
00
keyboard_arrow_up