Zdravím, chcel by som si kúpiť horský elektrobájk a vôbec sa v tom nevyznám. Chcel by som do toho investovať maximálne 2000€.Už som čo to pozeral, dosť ma zaujali Scott a Haibike.A vôbec neviem, či je lepšie mať poháňanú reťaz, predné, alebo zadné koleso. Ďakujem za odpovede.
Keby sa u mňa zrazu objavilo nutkanie kúpiť si e-bike, zvolil by som tzv. vyčkávaciu taktiku. U týchto noviniek sa totiž každú chvíľu objaví niečo lepšie, ako to, na čo som bol doteraz zameraný. Takže by som dal voľný priechod mojim nutkavým túžbam po e-biku a vždy by som začal túžiť po tom novšom, lepšom a výhodnejšom, čo som objavil na nete. Takto by som to vydržal niekoľko mesiacov. Ak by nutkavá túžba bola príliš silná, možno aj rok. Moja nutkavá túžba by ale zrazu opadla a po prebrowsovaní sa najnovšími cenníkmi e-shopov by som zistil, koľkože peňazí som ušetril.
Ja som písal o sebe, lebo sa poznám. Mávam podobné nutkavé túžby. Práve o to ide. Vtedy je pre mňa najlepšie počkať, kým ma to neprejde, tá túžba kúpiť si napr. e-bike. V tom prípade ušetrím.
V opačnom prípade, teda ak by som nevydržal a e-bike by som si kúpil, scenár by bol asi nasledovný: Možno pol roka by som sa z neho vytešoval, postupne však čím ďalej tým menej a zrazu by som zistil, že e-bike stojí v garáži a ja jazdím na klasickom bez motorčeka. Vtedy by som si povedal, že to bola hovadina, kupovať si e-bike, že to boli peniaze vyhodené von oknom.
Ešte raz opakujem, píšem o sebe, keby ...
EDIT: dotm to napísal jednoduchšie a zrozumiteľnejšie.
Ja som písal o sebe, lebo sa poznám. Mávam podobné nutkavé túžby. Práve o to ide. Vtedy je pre mňa najlepšie počkať, kým ma to neprejde, tá túžba kúpiť si napr. e-bike. V tom prípade ušetrím.
V opačnom prípade, teda ak by som nevydržal a e-bike by som si kúpil, scenár by bol asi nasledovný: Možno pol roka by som sa z neho vytešoval, postupne však čím ďalej tým menej a zrazu by som zistil, že e-bike stojí v garáži a ja jazdím na klasickom bez motorčeka. Vtedy by som si povedal, že to bola hovadina, kupovať si e-bike, že to boli peniaze vyhodené von oknom.
Ta ako mám čakať terazky tri roky, zničiť si nohy a ísť do invalidného dôchodku akože ci bože?
laco - mám kamaráta, ktorý by si mal zopár tvojich posledných príspevkov v tejto téme povinne prečítať. Lenže neviem či by mu to pomohlo, ja som mu to vravel už mnoho krát...
capulo - na druhej strane sa dotyčný, čo sa rozhodne počkať rozhodne tie ušetrené peniaze takisto vraziť do dotyčného produktu a kúpiť ešte lepší.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak si zistil, že nepotrebuješ horský bicykel, tak opäť to prinesie aj iné možnosti.
Ta ako mám čakať terazky tri roky, zničiť si nohy a ísť do invalidného dôchodku akože ci bože?
proste si to kup a potom daj dake zaujimavosti z pouzivania
capulo - na druhej strane sa dotyčný, čo sa rozhodne počkať rozhodne tie ušetrené peniaze takisto vraziť do dotyčného produktu a kúpiť ešte lepší.
http://www.stevensbikes.de/2013/index.php?bik_id=1691&cou=US&lang=en_US