Zhanam si na bike nejake dobre kotuce. Mali by mat minimalne velkost 180mm a vecsie.
Mam bike CTM Zephyr plus disc a stare kotuce co mam tak zadny som nechtias trosku ohol preto mam dvovod si kupit niejake ine popripade vecsie a lepsie
Na bike casto nejazdim takze mi netreba nejake extremne kotuce na kvalitu brzdenia ... mam predstavu o nejakych takych do zlata bliskacich kotucoch ak nieco take je
mliecko predava dajaku rebu race ale neviem aky ma zdvich keby mala tych 115 tak by som ju bral ale uz tu niekto pisal ze iba 100 tak to nemusim nic kupovat lebo 100 mam doma
Ani ja som nemal na mysli U-Turnovú Rebu, keď si pozrieš modely SL a Race, tak tie ponúkajú len s Dual Air pružením a zdvihom (pravdepodobne vnútorne meniteľným) 85/100/115, čiže žiadny U-Turn
Ta vidla by bola fajn len keby nemala tie stojanceky na Veckove brzdy
EDIT/ Myslis Toru alebo Rebu?Ktora ma stojanceky...U Tori sa da vybrat ci Disc/Vcko
Keby taku mal ten miesko na predaj s Dual Air zeby sa dalo nastavit na 115 by bolo super ale je to vo hviezdach a na inzeratoch som niekoho ineho nevydel zeby predaval takuto vydlu
Baviem sa stale len o RS kebyze nejaka ina znacka za taku senu aj kvlitu a vybavu ?
EDIT/ Myslis Toru alebo Rebu?Ktora ma stojanceky...U Tori sa da vybrat ci Disc/Vcko
No na tom vebe co som pozeral bola foto u tori s veckami tak neviem ... a Tora je dost tazka taka reba co ma 1,8 ci kolko je super leb zdvich nevyhoda
viem ze je to mliecko ale dajak palce neposluchali a napisali co sa im zachcelo
uz som mu SS poslal vcera zatial neodpisal takze uvidime a ak by nemala 115 tak potom co
Nejake B riesenie ina vidla
Noo este treba takto vyskusat ...
A 100 nechcem 100 mam doma preto chcem o trosku viac
viem ze je to mliecko ale dajak palce neposluchali a napisali co sa im zachcelo
uz som mu SS poslal vcera zatial neodpisal takze uvidime a ak by nemala 115 tak potom co
Nejake B riesenie ina vidla
Dodám len, že mliecko má 100večku, ale to nemení fakt, že sa po rozobratí dá prerobiť (nutná návšteva servisu) na 115 mm
EDIT: kedže mliecko rebu predal, inzerát dávam späť
Cena: 8000,- Kc
DaDi-6, nemáš nad čím váhať, lepšia ponuka už nebude
Ked ja chcem do predu 203mm uz dajak to je vomne a nepresvecit sa nedam
Len sa mi jedna o nejaku dobru peru hlavne aby nieco vydrzala lebo aj na take veci chodim ako bolo to vydeo taze tak... pls porad nejaku tu peru do 10tisic s dobrym zdvihom a aby zvladla 203rotory
woohoou
nehovoril si ze iba frajeris? a ze nechodis ziadne zjazdy?
http://www.youtube.com/watch?v=eVAccWTrnIQ