zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Teda pokial niekto nepouziva gumenu pasku s ventilkom, ale ani to by nemalo byt nic, k comu treba bozsku ochranu.
Ahoj presne si to trafil, zabudol som dodať, že je to tubeless kit
P.S. Ak niekto jazdi bezdusove riesenie a nema so sebou dusu ako poistku, tak si za pripadnu cyklo-turistiku moze sam.
Btw. defekt som potom na tej dusi dostal az o rok a pol a nebol problem ju z plasta odlepit.
Sam vozim papierove supky RaRa Evo TLR a RoRo Evo TLR na UST rafikoch s odporucanou davkou tmelu a 100% spokojnost. Nula incidentov za celu sezonu
konkretne race kingy UST jazdim a nemozem na ne povedat krive slovo, urcite nie su drotene....
Na am fulle jazdim 3 sezony bez dusi na ztr rafkoch a obycanych plastoch s tmelom. Na Ht mam UST kolesa a na nich Na jednom kolese origo UST plast na zadnom mam normalny plast s dusou, lebo raf ma uz za usami a cez prasklinu unika bez duse vzduch a tak ho bez duse nejazdim. Mal som na tom koleso normalny plast s dusou aj UST plast s dusou.
Jazdil som tie iste kombinacie plastou vzdy chvilu aj s dusami a az nasledne som duse daval prec a nahhradil tmelom.
Velmi vela zalezi na konkretnej kombinaci plast/raf/tmel/bicykel/jazdec. Takze sa neodvazim vseoecne tvrdit ze obycajny plast (zase aky?)je horsie ako UST plast a tak dalej.
Moje zhrnutie je nasledovne: bezdusove riesenie ma viac vyhod ako so sebou nesie komplikacii. Ked najdete riesenie ktore pre vas funguje spolahlivo mozete zazit celu sezonu bez defektu a bez starosti!! A su tu Citelne lepsie jazdne vlastnosti.
Ked clovek jazdi malo a nezoderie plaste za sezonu, je vyhodne komplet UST riesenie, vyssia cena na plasti sa vyvazi menej babracky a funguje to aj bez dolievania draheho tmelu. Je pravda ze zakladat dusu do UST plasta na UST rafe je masaker a nechcel by som to zazit niekde vonku.
Ak sa aj to neda, tak aspon UST kompatibilne rafy a bars ake plaste s tmelom. Aj ZTR rafy funguju velmi dobre, odfuklo mi len dva razy a to uz bola extremna situacia. Na to ake su lahke znesu podla mojich skusenosti vela.
Radsej skladane kolesa ako zapletane, lebo servisovat specialne kolesa s malo ultra specialnymi s*****mi je ako sen
Ked vsak ide o tuhost a hmotnost (a servisovatelnost je druhorada) tak zaplatane kolesa budu asi lepsie.
Na zabavovy bicykel uz duse iba ako nudzove risenie!
ale ako tak čítam často tak ja som asi divný celý aj čo sa týka toho shadow plus a jeho kladiek
nevyhoda v mojom pripade je, ze mi pomaly unika vzduch, cize obcas treba dofukat. ale to robim doma a trva to 2 minuty a vydrzi to cely den (aj ked som bol 9 hodiny v terene)
btw mam continental x-king race sport (ziadne UST plate alebo protection)
Inak kto uvažuje nad XT WH-M785, reálna hmotnosť 1665g bez QR a 250 éčiek nové - myslím dobrý pomer výkon/cena - zatiaľ spokojnosť. Žiadne pásky netreba a ventilky v cene