chlapci, mozem sa pridat do diskusie?:)))
minule som porovnaval kavy z troch sk praziarni (koho by zaujimal cely clanok:
http://mojakava.sk/vyberova-kava-porovnanie/) a riesim v ramci toho jednu pre mna zlvastnost.
kava je ovocie a podla mna by ako ovocie mala chutit. so vsetkym, co k chuti ovocia patri. existuju ale praziarne, ktore kavu prepekaju do bezvedomia. nijako nechcem spochybnovat rozne chute konzumentov a chapem a respektujem, ze je vela ludi, ktori maju radsej horkejsie chute. to je v poriadku.
len naozaj nechapem, aky vyznam ma rozne rozmanite kavy spekat na jednu chut. citam v diskusii, ze viaceri preferujete horkejsie chute, tak sa vas pytam, ze ci v tom vy vidite nejaky zmysel. ja to vnimam ako znehodnocovanie kavy. co vy?
pritom existuju odrody s prirodzene cokoladovo-kakaovou chutou:) ale spekat etiopiu a kubu, ktore su prirodzene totalne odlisne v chuti na jedno kopyto, ze su obe odporne spalene... ak mi rozumiete, co tym myslim:)
dik za postrehy.