ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
cafte zhanam tacho ale podmienka je aby ukazoval aj nad 100km/h co najlacnejsi ... asi sa pytate naco mi je kto jazdi tak rychlo a kde heh no moja jawka ide obcas aj cez 100vku a origo tacho tomu sa uz moc verit neda.
osobne mám Garmin edge 500, bola to určite dobrá voľba. Vzhľadom k tomu, že dnes je to asi najväčia stálica v GPS computroch, myslím že sa predáva od 2008-2009, dá sa kúpiť za veľmi slušnú cenu... Po dizajnovej stránke tiež super.
Trosku som si kukal tie garminy edge....a zarazil ma fakt, ze tam nie su hodinky - aspon tak pisu na stranke garmin.sk.....Datum by som ozelel...ale hodinky?..cas??..To vazne tam nie je??? Pre mna to je celkom dolezity udaj...Som z tych ludi, co potrebuju neustale vediet, aky je cas
Tak neviem no ono doteraz som nikdy nejako nepotreboval 7 uložení pre výjazdy...ale tak je to zaujímavá vec lebo potom si môžem akýkoľvek výjazd nahodiť do Ghost race podľa toho akú trasu sa rozhodnem ist a nemusím vždy za komp ... (no a je v balení hneď aj Dock station len neviem či aj ten soft na cd ako ukazuje na zahraničných stránkach) ... ma niekto už s tým skúsenosti ...a a k tak dúfam že kladné
Dostaneš aj soft Sigma Data Center na CD. S tými tripmi a Ghost race je to trochu inak, písal som ti o tom v inej téme, kde si sa na to tiež pýtal. Inak, Ghost race je výborná vec, naháňaš sa sám so sebou, vidíš priebežne koľko metrov si pred alebo za sebou.
"Watty" som nepoužíval, ja som rekreačný jazdec. Aj tak, tie watty, to sú len také kvázi vypočítané údaje. Rox 10.0 normálne funguje, aj GPS. Na záznam trasy vrátane GPS záznamu je to výborné. Dá sa tým aj navigovať po čiare vopred nahranej trasy. Pre serióznejšiu navigáciu v neznámom teréne je však samozrejme potrebný nejaký mapový navigátor so serióznejšou veľkosťou displeja. Preto si z predstaca určite neodmontujem držiak na Oregon 450.
..upozornim len pri sigme rox 9.1 a mozno aj podobne modely, ze je vcelku dost neodolna voci osuchaniu, ta strieborna farba ide dole vcelku skoro a aj pri setrnom zaobchadzani..inak funkcne vyhovuje
666biker Farba z Rox 9.1 opadala dolu aj mne. Tachometer bol pri tom mesiac v sufliku bez pouzivania. Vedel som o tomto nedostatku z inych for este predtym, ako som ho kupil. Nakolko to v tom case bol od Sigmy tachometer najvyssej rady, tak to mohli mat osetrene.
fofo050 Tiez jazdim rekreacne a Watty na Rox 9.1 pouzivam. Ale beriem to iba ako orientacny udaj.
Mňa napríklad také maličkosti aj celkom vedia nasrať človek za to vyhodí dá sa povedať slušný peniaz a oni to tak odfláknu ...ako to potom človek ma kúpiť s tým pocitom že sa teší na niečo nove keď vie, že po krátkom čase začne z toho opadávať farba .... vždy je človek spokojný keď to funguje (bože keď dáš za to 150e očakávaš že to pôjde a bude to kvalitne a nie v dnešnej dobe musíš vždy pri každej veci čítať fóra a hľadať či to či ono zariadenie nieje odfušované len žeby si sa neodrbal )bez problémov to je pravda ale nech mi nikto nehovorí z cyklistov, že mu nezáleží na vzhľade jeho žiletky a príslušenstva .... šporíš šporíš alebo sa zriekneš veľa veci aby si si doprial trošku radosti kúpiš to a vidíš toto .... to sa vzťahuje na všetky veci nie len na tie v cyklistike čo je bohužiaľ smutne ....
Patrim medzi ludi, co sa staraju o svoje veci, ta osupana farba ma nepotesila. Nestalo to malo, takze v tejto cenovej relacii by uz nejaka kvalita pouzitych materialov a naterov mala byt standardom. Na funkcnost to vplyv nema.
Tak to to ma dostalo , ja mam 1909 a je v poriadku. Používam ju cca 4roky ale toto ma prekvapilo. Neda sa to reklamovať. Je to predsa len dizajn ktorý sa narúša a nie lacný.
problem je v tom, ze ten strieborny plast je striekany, namiesto toho,aby to spravili radsej z ciernej umelej hmoty, ktora bude drzat farbu vecnost..tiez nechapem, preco pri najvyssej rade je toto takto odflaknute..nepotesilo to ani mna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mojekolo.cz/sigma-mc-8-moto-%28do-300km-h%29
Trosku som si kukal tie garminy edge....a zarazil ma fakt, ze tam nie su hodinky - aspon tak pisu na stranke garmin.sk.....Datum by som ozelel...ale hodinky?..cas??..To vazne tam nie je??? Pre mna to je celkom dolezity udaj...Som z tych ludi, co potrebuju neustale vediet, aky je cas
fofo050 Tiez jazdim rekreacne a Watty na Rox 9.1 pouzivam. Ale beriem to iba ako orientacny udaj.