Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Kolecka nahodene, uz len odskusat. Potesil ma aj celkovy vzhlad ktory je teraz zaujimavejsi.
Tiez sa mi podarilo prvu dusu privriet tak som hned odskusal aj samolepiace zaplaty.
lubor1 samolepiace zaplaty su OK na MTB, ale nie su vhodne na cestne duse, do ktorych fukas 2-3x vacsi tlak ako v pripade MTB (pisem z vlastnej skusenosti)
Kolesa su odskusane viem, ze ked boli dobre refepencie tak budu dobre ale na vlasnej kozi si to potvrdit potesi. Su o dost rychlejsie ako origo (nejaky alex) a milo ma prekvapilo, ze aj ked maju rovnaky tlak ako stare v porovnani komfortu jazdy to bol predtym kostitras. Prvy krat sa mi podarilo po rovine uslapat 53km/h s kadenciou cca 97 a este by som vladal ale mi uz lietali nohy, preto som nahodil do kazety povodne 11z kolecko co som pred tym menil za 12z. Jedine co ma sklamalo bolo, ze ked som isiel z Dubravky k VW a mal tych 53km/h pri odboceni na D.n.V som zistil, ze som siel po vetre a dost silnom.
Scirocco35 bola velmi dobra volba v porovnani ceny a toho co koleso ponuka, velka spokojnost a mozem len doporucit.
Pokukoval som po Campa vento pripadne Scirocco, len som si nebol isty nejakym vahovym limitom, lebo ked som pri niektorych setoch kolies videl limit 85kg tak som sa zlakol...
Čo je na tých kolesách Campagnolo také dobré,keď ich tu každý pozná?
Neviem ako u inych modeloch ale moj felt stal 700,-€ a je jasne, ze tam dali dake standardne kolesa. (alexrims R500). Moj poznatok su lepsie loziska, aerodinamika a co nebolo spominane lepsie pohlcovanie vibracii na nerovnostiach a niekomu zalezi aj na vzhlade. Vysledok je vysia rychlost, mensia namaha a pre mna top je lepsi konfort pri jazde. Je ale dost pravdepodobne, ze tento rozdiel zaregistruje len ten co pred tym jazdil na lacnych drekoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez sa mi podarilo prvu dusu privriet tak som hned odskusal aj samolepiace zaplaty.
Scirocco35 bola velmi dobra volba v porovnani ceny a toho co koleso ponuka, velka spokojnost a mozem len doporucit.
dik za tip
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletane-kolesa-campagnolo-scirocco-35/4705
Neviem ako u inych modeloch ale moj felt stal 700,-€ a je jasne, ze tam dali dake standardne kolesa. (alexrims R500). Moj poznatok su lepsie loziska, aerodinamika a co nebolo spominane lepsie pohlcovanie vibracii na nerovnostiach a niekomu zalezi aj na vzhlade. Vysledok je vysia rychlost, mensia namaha a pre mna top je lepsi konfort pri jazde. Je ale dost pravdepodobne, ze tento rozdiel zaregistruje len ten co pred tym jazdil na lacnych drekoch.