Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mliecko? urcene to je, ma sa chodit po pravej strane. ale zaklad je, ze gronkjear sa vyrutil do zakruty spoza rohu ked nevidel, co tam je. napriklad teraz je na tom mieste vykop a cerveno biele pasky...
Zobraziť komentár 12.07.2007 - 08:40:31
00
No dobre ale aspom mal cim argumentovat ze ked isili po celej ceste kde sa im mal vyhnut ? :wink:
Zobraziť komentár 12.07.2007 - 11:40:59
00
ale, nic sa mu nestani, nikto nikoho nebude zalovat... ak by to mysleli vazne, tak by volali polisov. a ak by aj podali medzicasom polisom, uz by za nim boli, lebo to vyzera jednoducho a polisi maju velmi radi jednoduche a rychle pripady - dvyhaju im statistiky ;)

mno, a starky bude nkoniec rad, pretoze ako bolo pisane, na bike celu rodinku vytiahla ta mrochta co sa rozculovala. odteraz uz bude radsej ticho, a ak by mala aj chute ist na bike s rodinkou, tak ju stary asi velmi rychlo uzemni s tym, ze ci uz zabudla co sa stalo minule :))) takze v konecnom dosledku je dobre ze bola ta zrazka, aspon bude o 3 bezohladnych a neskusenych vikendovych cyklistoch na chodnikoch menej.

to ze sa po chodniku nema jazdit na biku, a to ze pred neprehladnou zakrutou treba spomalit a treba predvidat, to je dufam samozrejmost u kazdeho (a u koho nie, tak ten sa bude ucit na vlastnych chybach...) dufam. pri jazdeni sa neterba len bezhlavo rutit, ale aj trocha rozmyslat... 8)
howk, dohovoril som..
Zobraziť komentár 12.07.2007 - 12:00:36
00
No ehm.. Tak na tých policajtov sa veľmi netešte.. Za mnou prišli v jednej veci asi po 4 mesiacoch, čo som si nič nepamätal a dávali mi otázky z toho dňa.. Tak som na nich len čumel..

Inak nič ti nemôžu.. Akurát pokutu..
Zobraziť komentár 12.07.2007 - 15:38:06
00
No presne ako bolo povedané na chodníkoch žiadne prednosti neplatia. A vinu si nemal len ty ale aj oni ak to nebol cyklistický chodník. Pozor na fízlov lebo to nemusia hneď riešiť, ale keby ťa zavolali tak ťa zavolajú na podanie vysvetlenia o priestupku a tam povieš len svoju verziu. Ale mne keby prišla taká hysterka na fízlicu tak ju pošlem domov. Tu by to už nesúviselo zo žiadnym priestupkom ale už ide pomaly o občiansko právny spor a to polícia nerieši.
Zobraziť komentár 12.07.2007 - 17:15:56
00
Ja som mal tiez taky mensi tukes. Isiel som po ceste a z bocnej cesty (vedlajsej) mi vybehol jeden ozran na biku. Ja som ostal na biku ale on drbol. Isiel som k nemu, povedal ze vsetko je ok a isiel som dalej. Chodim po ceste aj po chodniku.
Zobraziť komentár 13.07.2007 - 22:20:37
00
keyboard_arrow_up