ako jeden z hlavných páchateľov zakladám túto tému, aby sme tu na jednom mieste diskutovali záležiťosti súvisiace s výjazdami, teamami a rebríčkami, ktoré od dnes nájdete vo vynovenej sekcii bikeri.
Viac informácií je aktuálne na http://www.trm.sk.
Tešíme sa na spätnú väzbu, nech už bude akákoľvek
Závod môže byť:
hospodársky činná jednotka, továreň, podnik
organizačne samostatná časť podniku
obec na Slovensku, pozri Závod (okres Malacky)
obec v Maďarsku, pozri Závod (Maďarsko)
Závod alebo závody je nesprávne synonymum (bohemizmus) slova preteky.
Takto nejak by to bolo podla mna prehladne:
krátky tréning klasický tréning
celodenný tréning
krátky výjazd
celodenný výjazd
expedičný výjazd
pracovný výjazd
@Jezus: Oceňujem konštruktívnu kritiku. Pár krát som sa nad tým sebakriticky zamyslel, ale keďže na to neboli doteraz žiadne ohlasy, tak som to neriešil. No viacmenej s tebou súhlasím, takže tiež si poznačujem novú úlohu pro futuro.
Nový výjazd je možné vložiť len cez BIKERI > výjazdy.
Bolo by šikovné mať možnosť pridávať výjazdy aj cez svoj bikerský profil (pretože keď sa prihlásim, červené tlačidlá tam nie sú)
napríklad takto:
Ďakujem
Myslím, že opätovné prepojenie MTBikera a TRM bude na prospech. Iste začnú svoje bike aktivity evidovať aj ďalší. Pozriem na tých najväčších "drístačov" z fóra, či v priebehu roka sedeli aspoň raz na bicykli.
Díky sting!
P.S. Podporujem paix-ovu poznámku.
@GaliPe54: Čo sa týka štatistík, tak možno sa zmenila grafika (ale verím, že k lepšiemu, viď napr. interaktívne grafy), ale v princípe by informačná hodnota nemala byť nižšia. A cením si poďakovanie, ktoré týmto samozrejme preposielam aj na zbytok teamu
Celkovo si na ten systém budeme musieť zvyknúť, zatiaľ som v tom aj ja celkom stratený, lebo to čo som v TRM.sk mal zautomatizované tuná akosi nefunguje.
Ale napriek všetkému chválime pokrok a spoluprácu, verím že prinesie ďalšie ovocie.
a ked sa ti dristaci nezapoja, tak ako to zistis? poznam aj lepsie zabavky nez neustale evidovat kazdy prejdeny kilometer. co sa tyka napriklad mna, tak absolutne nehrozi zeby som sa do toho zapojil. verim ze podobnych jazdcov je tu viac. tachometer mam len na priebezne sledovanie casu, teploty a stupania.
iron.hide, keď to nepoužívaš, tak buď tak dobrý a nespamuj zbytočne v tejto téme.