Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak tu su fotky. Nerve AL 6.0 27.5 velkost L
Pedale zatial noname, pridu SPDcka po vyplate.
Zlozenie bicykla asi 40min pre cloveka, co nikdy nic take nerobil ani nevidel.ako sa to robi.
Predna vidlica nafukana na 130psi, zadna bola asi od canyonu nafukana, lebo pruzi fajne a nebola vypustena pocas prepravy.
Tu su dake rozmery: pre predstavu podla prveho obrazku
vyska od zeme po vrch sedla: 105.5cm
vyska od zeme po riaditka: 105.3 cm
vyska od zeme po zaciatok sedadlovky: 80.5 cm
dlzaka od stredu riaditok po spicku sedla:53.5 cm
vysunutie sedaldovky po uchyt sedla: 21cm
Ak este daco treba zmerat tak piste.
Vcera som sedel na bicykli asi po 15 rokoch, celkom z toho boli zadok:D
heh ja som musel pouzit sedlo z byvaleho bajku.. ale mozno si zvyknem
daj info ako sa jazdi "po lese"
co sa tyka tlakov prve 3-4 razy som mal zo sebou pumpu a postupne som tlak/ aj tlmenie / upravoval tak, aby sa mi pocitovo slo co naj
Jej, tiež vyzerá super . Tak veľa šťastných kilometrov .
Ja som si k objednávke pribalil zatiaľ SH PD-M 530 pedále, aj keď som mal chvíľu v košíku XT-čkove, ale nebudem sa až tak rozmaznávať .
Zdravim. Ako to vyzeralo s brzdami. Ma asi pevne osi vpredu, vzadu. Nesuchali po nahodeni kolesa, nebolo treba robit nejake nastavenia, hrat sa s caliperom? A co prehadzovacka? Zadne kolo uz asi bolo nahodene v Nemecku?. Inak suprovy nadcasovy dizajn.
Zadok bol nastastie cely poskladany, koleso, retaz , prehadzovac, brzda proste vsetko. Jedine co som spravil na prednom kolese, bolo odobratie krytky aby som mohol vlozit osku, vybratie osky z vrecka s dielmi , odkrutenie jeden sroby a vybratie jedenej pruziny z tej osky. Potom som tu osku pretlacil stredom naboja (neviem ci sa to tak vola ) na druhej strane som vratil pruzinu a zakrutil srobu. Vybral som taku umelinu, co bola medzi platnickami brzdy a vlozil koleso do vidlice. Kotuc sadol ako uliaty medzi platnicky. Dotiahol som upinakom koleso a skusil roztocit. Nic nesuchalo brzda hned brzdila.
Tak, mám aj ja potvrdenú objednávku. Trochu som dúfal, že ho do Veľkej noci vyskladnia, pretože včera keď som ho objednával bol dodací termín 16-tý kalendárny týždeň. Dnes ráno tam už svietil sedemnásty a na potvrdení mi prišiel 18-tý kalendárny týždeň. Takže sa vozím až v máji, budem musieť ešte byť trpezlivý .
Inak odporúčam kontrolu údajov pri potvrdení objednávky, ako dodaciu adresu som mal Dresden, Slowakia, tak by ma zaujímalo, kde by to skončilo .
Ahojte. Riesim dilemu, ci priplatit za Nerve AL 7 kvoli tlmicu a klukam, alebo bude stacit Nerve AL 6. Brzdy budem takmer urcite menit. Co som cital tak Reba nie je zla vidla oproti Foxu EVO, prinos CTD v praxi nedokazem posudit. Jazdilo by sa okolie KE, pohodove vylety, obcas zosup po traily s vahou 80 kg.
Btw: objednaval niekto velkost M a ak ano, ci bude sediet na cca 174 cm vysky (podla tabulky mi vychadza S-ko). Vdaka za odpovede.
Ahojte. Riesim dilemu, ci priplatit za Nerve AL 7 kvoli tlmicu a klukam, alebo bude stacit Nerve AL 6. Brzdy budem takmer urcite menit. Co som cital tak Reba nie je zla vidla oproti Foxu EVO, prinos CTD v praxi nedokazem posudit. Jazdilo by sa okolie KE, pohodove vylety, obcas zosup po traily s vahou 80 kg.
Na pohodové výlety a traily určite dobre poslúži aj Nerve 6.0. Riešil som podobnú otázku a to najmä preto, že som doteraz jazdil na Ht-čku Rebu a vyhovovala, možno by som ju aj uprednostnil pred Foxom na Nerve Al 7.0 (aj keď som ho nejazdil). Tiež som mal v pláne na 6.0 prehodiť naň staré XT brzdy a kľuky z HT-čka. Ja osobne by som do 6.0 pokojne išiel, ak ti na ňom nebude niečo stačiť, vždy sa to dá postupne vylepšovať ak nemáš nič proti rámu, vidlici a tlmiču.
Nakoniec som však predal HT-čko a objednal 7.0 najmä kvôli termínu, ktorý je u 6.0 tuším až 20-21 týždeň momentálne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dame spoločné foto
Dame spoločné foto
A založíme Canyon club
Pedale zatial noname, pridu SPDcka po vyplate.
Zlozenie bicykla asi 40min pre cloveka, co nikdy nic take nerobil ani nevidel.ako sa to robi.
Predna vidlica nafukana na 130psi, zadna bola asi od canyonu nafukana, lebo pruzi fajne a nebola vypustena pocas prepravy.
Tu su dake rozmery: pre predstavu podla prveho obrazku
vyska od zeme po vrch sedla: 105.5cm
vyska od zeme po riaditka: 105.3 cm
vyska od zeme po zaciatok sedadlovky: 80.5 cm
dlzaka od stredu riaditok po spicku sedla:53.5 cm
vysunutie sedaldovky po uchyt sedla: 21cm
Ak este daco treba zmerat tak piste.
Vcera som sedel na bicykli asi po 15 rokoch, celkom z toho boli zadok:D
daj info ako sa jazdi "po lese"
co sa tyka tlakov prve 3-4 razy som mal zo sebou pumpu a postupne som tlak/ aj tlmenie / upravoval tak, aby sa mi pocitovo slo co naj
Jej, tiež vyzerá super
Ja som si k objednávke pribalil zatiaľ SH PD-M 530 pedále, aj keď som mal chvíľu v košíku XT-čkove, ale nebudem sa až tak rozmaznávať
Inak odporúčam kontrolu údajov pri potvrdení objednávky, ako dodaciu adresu som mal Dresden, Slowakia, tak by ma zaujímalo, kde by to skončilo
Btw: objednaval niekto velkost M a ak ano, ci bude sediet na cca 174 cm vysky (podla tabulky mi vychadza S-ko). Vdaka za odpovede.
Na pohodové výlety a traily určite dobre poslúži aj Nerve 6.0. Riešil som podobnú otázku a to najmä preto, že som doteraz jazdil na Ht-čku Rebu a vyhovovala, možno by som ju aj uprednostnil pred Foxom na Nerve Al 7.0 (aj keď som ho nejazdil). Tiež som mal v pláne na 6.0 prehodiť naň staré XT brzdy a kľuky z HT-čka. Ja osobne by som do 6.0 pokojne išiel, ak ti na ňom nebude niečo stačiť, vždy sa to dá postupne vylepšovať ak nemáš nič proti rámu, vidlici a tlmiču.
Nakoniec som však predal HT-čko a objednal 7.0 najmä kvôli termínu, ktorý je u 6.0 tuším až 20-21 týždeň momentálne.