Ja som radsej nereagoval, ale tie dresy su podla mojho gusta strasne..detaily dal hore LaS
22.04.2014 - 14:53:57
01
Dnes sme spustili nové http://www.isadoreapparel.com nová kolekcia, produkty a nový web.


Neni to mahodou značka bratov Velitsovcov?. Ako ja viem mala to byť ich vlastna značka ktrorá sa mala vyrábať na Slovensku v Prievidzi. Inač môže to byť teplé. Viem si v tom predstaviť vonku za chladu bicyklovať. Niektore oblečenie sa mi páči, hlavne ta foto s tým starším pánom, pripomína mi to nás starších rockerov na bicykli :D :D
Ale je pravda že je to pochmurne. Cenu neriešim lebo za kvalitu sa platí.
22.04.2014 - 16:37:51
00
fofo050 áno dobre píšeš značku majú pod palcom Martin a Peter Velits. Veci sa vyrábajú na Slovensku, však viac o celej značke si môžeš prečítať v seckii OUR STORY. Veľa ľudí sa toho bojí, že je to teplé, ale treba skúsiť, opak je pravdou, tu si môžeš prečítať viac o merino vlne http://isadoreapparel.com/about-merino nejdem hovoriť aké to má benefity, aby ma niekto nehrešil že robím reklamu :) Ja som dal len do povedomia že sú k videniu nové produkty.
22.04.2014 - 16:43:53
00
Mne sa tie nové dresy páčia. Minuloročná kolekcia bola na mňa príliš tmavá, ale táto je OK. Trošku vintage štýl, ale decentne. Rozmýšľam hlavne nad tými kraťasmi z thermoroubaix, lebo presne takéto niečo som hľadal na jar a jeseň.
Má niekto skúsenosti s dresmi z merino? Myslím osobné, Či sa to časom nerozťahuje alebo či to nemá nejaké skryté nevýhody. Vďaka.
22.04.2014 - 19:40:52
00
Neverím že by to malo nejaké skryté chyby lebo bratia by to inač nerobili. O Merine by vedeli hovoriť chalani čo šlapu v zime na lyžiach miesto bicykla. Ja čo viem tak len tolko že je to material ktorý sa dostáva viac a viac do povedomia ako Termoprádlo na lyžovanie a že zo začiatku že vraj niekoho jemne-tročku škrabe. Ale že vraj to je len decentne a len chvílu. Matreial Roubaix je velmi dobrá vec a thermo Roubaix myslím že ešte lepšia. Mam zimne gate s KALASU kde je Roubaix :y:
Myslím že keď ešte zoberieš aj bundu tak prežiješ aj zimu ako bola tuto sezonu, samozrejme s navlekmi na nohach :)
Tiež sa chystam to Merino vyskušať
22.04.2014 - 20:23:11
00
... odvtedy som kupil asi stvore s trakmi a to je pre mna jasna volba..to pohodlie sa neda porovnat s beztrakovymi ...


To plati do okamziku, ked dojde k nahlej prihode spojenej s rychlym stiahnutim gati ... potom prides na vyhodu beztrakovych. :devil:
22.04.2014 - 20:38:08
01
chose_666 fofo050 keď stým chalani začínali hľadali čo najlepší materiál a merino bola určite dobrá voľba. Snažia sa robiť všetko v čo najlepšej kvalite, od zipsov po detaily. Ale nechcem chváliť lebo ma budete obviňovať zo zaujatosti :) Treba vidieť.

Teraz môj čisto nezaujatý a osobný názor (aj keď verejne priznávam, že som previazaný na Isadore), ja som ich objavil náhodou pred rokom. Hľadal som niečo čím sa odlíšim, páčila sa mi celá filozofia. Objednal som si na skúšku Assymetric dres. S materiálom som bol veľmi spokojný, bol predušný, nepotil som sa v tom, sedel mi ako riť na šerbel. Aj po x vypraniach si drží tvar. Potom som kúpil Woolight ktorý je určený na horúce leto, mám aj návleky a gate. Mne merino sadlo, zatiaľ som žiadne nevýhody nepocítil, mňa neškriabal vôbec. Ale to môže byť individuálne. Na dotyk je veľmi príjemný.
22.04.2014 - 20:38:35
00
Vďaka fofo, tie krátke nohavice by som chcel na podmienky, kedy je na obyčajné kraťasy chladno (hlavne na isté partie), ale na dlhé zateplené ešte stále teplo, takže s návlekmi by to malo byť v pohode. Aj vložka by mala byť najvyšší model. Porozmýšľam ešte o tom modrom drese (Harbor blue). Vyzerá dosť dobre...
22.04.2014 - 20:40:48
00
ja sice nie som ziadny profik, ale takto podla mna cyklo dres nema vyzerat...budto je tomu panovi velky,alebo su tie strihy uplne zle...lebo cyklo dres ma byt obtiahnuty nie takyto volny...uplne straca funkciu (aerodynamika, schopnost rychleho schnutia potu atd.) kazdopadne osobne by som za dres 95 eur aj tak nedal...a ak aj hej tak si radsej kupim nejaky original profi dres. samozrejme volba resp. vyber je na kazdom.

isadoreapparel.com
22.04.2014 - 21:03:14
00
chose_666 Ja som minulý rok z Isadore kupoval dres Peace vo farbe Tarmac grey a bib shorts ale klasické nie thermo a ponožky. Žiaľ štyri dni pred tým, ako mi to prišlo, som sa takmer prizabil.
Takže vyskúšal som to doteraz len niekoľkokrát aj to zatiaľ len decentne, vrámci zdravotných možnosti. Tá farba Tarmac grey na obrázkoch sa mi zdala tiež trochu šedivá, v skutočnosti v spojení s krémovo bielymi(alebo aká to je farba) rukávmi je dres svetlejší. Sa mi veľmi páči. Strih podľa ich tabuliek mi sadol.
Z merino vlny mám ešte nátelník od firmy itran.sk(web katastrófa, ale inak dá sa od nich vybrať pekné veci), ktorý som minulú sezónu používal ako druhú vrstvu na bežky. Mal som ho na sebe minimálne 20-30krát. Ža by nejak strácal farbu alebo sa rozťahoval som nespozoroval. Naspodu vidieť zopár žmolkov, ale to môže byť trením o nohavice možno suchým zipsom. Inak som s ním veľmi spokojný. Hlavne je fajn teplý. Nosil som termo tielko s dlhým rukávom ako prvú vrstvu, tento merino nátelník ako druhú vrstvu a softshellovú vestu, ked bolo treba. Nebolo mi zima, ani som sa nepotil, a to som v tomto dosť baletka.
22.04.2014 - 21:12:01
01
Hack3r veľkosť dresu na ilustračnej fotke som nikdy neriešil, pretože neviem, za akých okolností vznikla. Je celkom možné, že z každého modelu bol vyrobený jeden kus a tie sa nafotili na web.
Cenu beriem s tým, že sa to šije u nás a chlapci nechajú zarobiť nejaké dievčatá z okolia Púchova a nechcú vyzerať úplne ako škrobi, takže platia viac ako misku ryže denne nejakým číňankám.
22.04.2014 - 21:37:06
01
no podla mna by mala fotografia produktu vyzyvat k tomu aby si to clovek kupil...uz davno neplati, ze foto je len islustracne. fotka prezentuje a predava. ja samozrejme prajem firme nech maju kopec objednavok a nech maju super biznis. len pisem, ze mne sa tie dresy nepacia ani esteticky ani strihom...nazor snad mozem vyjadrit ;)
22.04.2014 - 21:49:03
01
dzajro máš pravdu merino od itranu je super a vieš prečo pretože ja dvojvrstvové, na telo ide polypropylén ktorý je nesavý a najlepšie odvádza pot. Tá vonkajšia vrstva je potom merino vlna ktorá zatepluje.
Predal som ich stovky a ešte som nemal jednu reklamáciu. Ale musia sa dodržovať pravidla starotlivosti o merino.
22.04.2014 - 21:50:46
00
Hack3r Ja sa s Tebou nehádam, tiež som len vyjadril svoj pohľad na vec. :) Len mi to trošku pripomenulo fotky a kritiku v "našich cesťákoch" - nezarovnané ventilky, nezaradený prevod 53x11, kľuky nie sú rovnobežné so zemou, veľmi čierna/biela omotávka... no veď vieš, ako to myslím. To mi vie vždy spríjemniť deň. A neber to prosím Ťa osobne.
Ja nemusím mať všetko "umelohmotné" a ten materiál, z ktorého šije Isadore mi prišiel ako dosť dobrá alternatíva a keďže som už dosť starý foter, tak aj ten štýl by sa mi hodil :D .
22.04.2014 - 22:04:03
01
v pohode, ved pisem ze kazdy si vyberie to co vyhovuje jemu ;) material inac vyzera byt prijemny, len malo obtiahnuty na moj vkus :)
22.04.2014 - 22:09:37
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up