Pokial nelahnes na drahe, ze sa aj spalis...
tak na oholenych nohach ti vacsinou ostane len mala ranka kde sa ti roztrhla koza, kdezto pri neoholenych ti to trha chlpy a potom mas ranu velku a hlavne sa strasne dlho hoji+vyzeras jak Rambo.
Osobne skusenosti...
Randy asi takto : Kedze ste tu dali fotku z padu pocitam ze si neoskrel len dlane ale aj nohy Ked mas oholene nohy rany sa hoja rychlejsie A kedze si uz neholim nohy lebo nejazdim ako volakedy tak ani nenosim rukavice nech sa mi neopalia a nech nevyzeram jak trotl A maserke to neni jedno Je to pohodlnejsie a lahsie masirovat oholene nohy lebo sa to lepsie klze a pouzije menej emulzie
ci sa to robi ci nie ja to vidim uplne pred sebou zeby sa mi to viac pacilo v ciernej to co je strieborne dat do matnej ciernej trosku svetlejsej oproti tej co tam je tu nechat tak ako je. nemozme sa vsetci divat na veci tak ako su
Jemu sa paci to je zaklad keby chcel nieco inac farebne kupi si FSA alebo nieco ine. kazdy mame ine chute ja vam samozrejme neberiem ze sa vam to nepaci
neuvazoval si, ze vymenis iba prevodniky? ved kluky si mal dobre.
Dura je technologicky velice fajn, ale ma iny vzhlad ako Ultegra, vysledok kombinacie vidis sam.
Tento rok som urobil menší tuning po 3 odjazdených sezónach. Tak sa kuknite.
Keďže už nevyrastiem, tak rám mi je stále trochu veľký, nemal som odvahu ho skracovať predsa len rozpíliť karbón a zase zlepiť to by nebolo najlepšie riešenie, tak som dal aspoň kratší predstavec.
dufam ze s tym pilenim to bol len sarkazmus bajk inac pekny, ale aspon kvoli fotke si mohol dat sedlo vyssie a zamlcat ze je ti velky ale uprimnost sa ceni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak na oholenych nohach ti vacsinou ostane len mala ranka kde sa ti roztrhla koza, kdezto pri neoholenych ti to trha chlpy a potom mas ranu velku a hlavne sa strasne dlho hoji+vyzeras jak Rambo.
Osobne skusenosti...
je rozdiel maserka a "maserka"
Dura je technologicky velice fajn, ale ma iny vzhlad ako Ultegra, vysledok kombinacie vidis sam.
Keďže už nevyrastiem, tak rám mi je stále trochu veľký, nemal som odvahu ho skracovať predsa len rozpíliť karbón a zase zlepiť to by nebolo najlepšie riešenie, tak som dal aspoň kratší predstavec.