Lokalizácia
Formulár sa odosiela
T2 alebo T3
Zobraziť komentár 11.07.2014 - 19:18:32
00
plaste 700x32c 60 PSI, na viacdnovky idealne, ci uz asfalt alebo lahsi teren, rafiky dvojite
Zobraziť komentár 11.07.2014 - 19:32:22
00
dik to vyzera v poho
Zobraziť komentár 11.07.2014 - 22:52:53
00
a este mi neviete poradit ako to vlastne je s tymi velkostami kolies, lebo nasiel som tento inzerat http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/197059/merida-speeder.html a chalan mi napisal ze je to velkost kolies 26 a to nie je 700c, tak teraz neviem a 26 kolesa na cestovanie sa mi zda malo
Zobraziť komentár 13.07.2014 - 09:56:47
00
to na 26 nevyzera a ked ma original Meridu Speeder tak to su 700 kolesa. jedine, ze by si ho sam skladal alebo upravoval
Zobraziť komentár 13.07.2014 - 13:16:24
00
ale mne sa to tiez nezda, lebo tam neni vidiet viac miesta okolo jeho kolesa ako okolo serioveho,
ale inak to vyzera dobre, asi si ho pojdem osobne pozriet
Zobraziť komentár 13.07.2014 - 18:24:25
00
Po dlhom zvazovani som si minuly rok kupil Trek 520. Rozhodoval som sa este medzi Kona Sutra a Fuji Touring, ktore na roznych touringovych forach dostavali najviac hlasov.
Vsetky tri maju barany a radenie na konci oblukov. Kona ma kotucove brzdy, kvoli ktorym som ju nakoniec nechcel. Predsa len V-cka mi pridu lahsie v terene na ture lahsie servisovatelne a aj plne nalozeny bike zastavia uplne v pohode. Na radenie som si chvilu zvykal, ale teraz si ho neviem vynachvalit a strasne m ito vyhovuje. Vyhoda je aj to, ze brzdy su oddelene od radenia, a nemaju na seba vplyv, ako pri klasickych cestnych pakach (servisovatelnost). Trek a Fuji sa oficialne na Slovensko ani do Europy nedovazaju, Kona sa u nas normalne predava (Kaktus v BA). Ked som sa rozhodol pre Trek, tak som komunikoval s KCK Oslany a jeden mi zohnali a doviezli na Slovensko.
Presiel som na nom uz vela kilometrov, barany su super, aj ked je cajgel nalozeny a je napr. protivietor, alebo kedze nemam cestny bajk a chcem si trochu zasportovat, tak sa sprava ako tazsi cestak. Zaroven cisty cestak nechcem, lebo rad jazdim nielen po asfalte ale aj po lesnych cestach, sotoline a pod. Vyhovuje mi tiez, ze ma navarky na vsetky mozne nosice a blatniky, ze je ocelovy (pacia sa mi tenke rurky) a daju sa na neho dat tri kosiky na flase.
Oproti standardnej konfiguracii mam ine sedlo, vyssie dvihnute riadidla, blatniky, pedale, dalsi nosic.
Zobraziť komentár 13.07.2014 - 22:12:37
00
keyboard_arrow_up