zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Mlieko som zabudol doma v DK
zajtra to podlepim, taka mala durka, to ešte dám bez duše
moj bajk som mal od vyroby rovnake plaste. samozrejme, ze su vhodne na bezdusovy system, nevidim dovod preco nie. akurat tie plaste maju prilis tenke boky, kym zjazdis dezen tak uz davno boky zosuchas.
ja mam specificky problem, tlak mi nedrzalo (po par dnoch 1bar) ale to iste mi robi aj na novych raceking protection takze to nebude plastom ale kombinaciou plast/rafik/tmel/lama pouzivatel
zatial jazdi co mas, potom urcite ber ProTection (hlavne nova generacia rocnik 2014), su iba o trochu tazsie ale OVELA hrubsie boky.
lto: mne bezduse zalepili asi 10 "pichnuti" a jazdil som s nimi asi ~2500km bez defektu. az nakoniec zosuchane boky na starych gumach nevydrzali na Sulovskom maratone a asi 2,5cm diera. to uz tmel nezalepil ale ani dusa. teda dusa hej, dosiel som do ciela opatrne s trciacou dusou cez dieru. ale potom siel plast do kosa.
s novymy plastami mam za sebou asi 5 vyjazdov cez 100km ziaden problem (posledny tyzden 2x150 a 80km). dokonca este ani tmel nebol v akcii, ale to je aj vdaka skvelym bezdusovym gumam a optimalnym tlakom.
a ver tomu, ze tomu ***** dole kopcom co to ide + mam HT cize extra zataz
X-King Pro tection cca. 3000 km. Lepšie držia tlak ale sú tvrdé ako z plechu. Majú mierne horšie jazdné vlastnosti ako Race Sport.
rovno som ho včera opravil.. klin z flaku vsunul z vnutra von ako sa opravuje na autách. prelepil flakom a krasne drží tlak aj bez tmelu,.... najhoršie bolo to všetko vyčistiť pred opravou... po nafukaní na 2,6 to cele zaskočilo dolial 60ml..joua a sfukol na 2,2... dnes skvela jazda na kubínke... pekne drží
Koleso do vane, aby si nasiel miesto sfukovania. Ale inak bude asi diera na boku, alebo vo vnutri, musis koleso vybrat a polozit na bok , nech sa naleje tmel, kam treba. Ja si takto musim tmelom riesit rafik
ráfik mas UST či prerábkový set s páskami? nesprávny-vysoký profil ráfka nemusí dobre tesniť