fakt pekne video,som aj aj zasmial...a naozaj krasna technika co predvadza ten chlapik MuF vyzera to na vyssi zdvih,nieco ako 120-140mm,takze uz taky all mountain bike.
no aj by som povedal,ze ta vidla bola viac ako 100mm,tipujem 120,sedlo v nebi, elastaky ako vravis, xc prilbu jazdim aj ja a nejazdim ciste xc ale je to vlastne jedno,ten styl tak xc/all mountain s mensimi dropmi,tak trochu do endurka.To druhe videjko tiez fajn,uz skor AM/EN/lahsi FR,vidno AM aj FR biky.
A okrem ineho ma ten typek na tom 1.videu FR pedale
ok,myslel som real XC sportovcov a taky XC chrt ide na rychlost a to si bez SPD(alebo slahacov)nejak neviem predstavit,samozrejme mozu namietat mlady chalani co zacinaju s XC a jazdia platformy,lebo na spdcka zatial nemaju...ale uzavrime to skatulkovanie Len mi prisiel zvlastny,ale pekny mix stylu toho chalaniska.Kazdopadne velmi vydarene video
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj a este k tomu na takom XCcku..
edit> http://fr.youtube.com/watch?v=xuEuW5aF5tM toto mi skor pripada jak AM
A okrem ineho ma ten typek na tom 1.videu FR pedale
//edit- ja sa nehadam, ake to boli biky, len som sa zapojil ohladom tych pedalov : )
to jo, suhlas, ale tie platformy na xc...hm to asi len ked sa ide niekto povozit
ups...tak to som nevidel...ja sa pri vacsom zjazde v spdckach necitim moc bezpecne,rozmyslam si zohnat platformy.
ved ok prave FR platformy nie ale ked ked sa pozres na cykloturistov (xc) v lese tak spocitaj platformy vs naslapy