Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jazdi tu niekdo do Sulova? Ja nepoznam lepsie miesto na biking ako v jeseni v Sulove... Komentare???
Zobraziť komentár 28.10.2005 - 20:46:25
00
bol som koniec augusta minuleho roka... v sulove som bol iba raz ale parada ked bude cas skusil by som maraton co sa tam jazdi... byvam totiz v pezinoku takze je to dost daleko :-) chodime s partou sem tam na chalupu do Zubaka takze odtial podnikame vypravy... a co som isiel ? isiel som zo sulova po modrej myslim cez sedlo a obedoval som v rajci.... dost parada urcite sa vratim v ten den som spravil 150 km najviac v mojom zivote z toho 50 po sulovskych vrchoch...az na poslednzch desat km od lednickych rovni do zubaka to bola parada :-) odporucam
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 19:27:03
00
ja som tam bol na Sulovskych skalach pesi na turistike a s kamosom sme sa furt nadchynali ze jak by sa tam jazdilo. to bolo pred rokom na zaciatku leta. zatial som sa tam nedostal na biku ale xcel by som ist.

inu, kedy tam byva maraton?
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 23:07:51
00
tyzden alebo dva po topolcianskom maratone... som ti pomohol co? :-) ten topolciansky sa vola panda author cup ci nejak tak takze ked si najdes datum tohto maratonu tak vedz ze hned potom je sulov...
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 02:30:16
00
Ohladom maratonu v Sulove sa info dozviete na CYKLOTOUR.SK
Zobraziť komentár 01.11.2005 - 13:39:21
00
Je to tam super! Bol som tam asi 3x a odporucam.
Zobraziť komentár 02.11.2005 - 14:06:33
00
jasne ze je tam super, je to moje oblubene miesto ked mam volne poobedie...pre bikerov uz sice nie je taky spristupneny ako kedysi ale je tam paradne, v sobotu som tam bol a stoji to za to, aj ked to suche listie nie je bohvieaky bezpecny povrch...
Zobraziť komentár 02.11.2005 - 16:37:06
00
Ako to myslis ze nie je taky spristupneny ako kedysi? Ja tam chodim, kde sa mi chce. A to listie je uplna parada, aj ked je pravda ze zakryje vsetky prekazky...
Zobraziť komentár 03.11.2005 - 19:03:45
00
napr. kedysi som jazdil normalne po hrebeni a nikomu to nevadilo, teraz je dovolene jazdit len po vyznacenych trasach a na velkej casti hrebena je piaty stupen CHKO a to je pre mna tabu, aj tak to tam uz poznam :) ... ak to niekto nepozna, tak skvely pristup do sulova je z lietavskej zavadky. ja potom vacsinou chodievam dole do krcmy na kofolu a cez sedlo pastuch (alebo patuch? ) naspat...ale teraz je ta modra znacka po tom maratone a po vydatnej tazbe dreva trosku rozbita (uz som tam dva krat nasekal po 4 diery) tak radsej chodievam z hrebena doprava na rohac-ciakov (treba tlacit a tahat a nosit, ale iba chvilku) a potom po cervenej popri hricovskom hrade doprava po kraaasnej dlhej vrstevnicovej nespevnenej ceste dole do bitarovej...moznosti je tam ale viac...
Zobraziť komentár 03.11.2005 - 19:52:56
00
Ako vyzera ta cesta po hrebeni (myslim medzi sedlom patuch a rohacskym sedlom)?, da sa to jazdit. Este som to nesiel? Perfektny zjazd je z Rohaca po cervenej do sulova.
Zobraziť komentár 11.11.2005 - 22:40:09
00
pravdupovediac tu cast od sedla Rohac (to je myslim na krizovtke cyklistickej modrej a hrebenovky cervenej) po sedlo Pastuch som nikdy nesiel, ani pesi, vzdy som po modrej zbehol dole do Sulova a potom po zelenej naspat hore na Pastuch...a btw Tomas cervena je vzdy hrebenovka, neviem o ziadnej ktora by sla z Rohaca dole do Sulova :)
Zobraziť komentár 12.11.2005 - 09:35:59
00
viem ze cervene su hrebenovky, ale pozri do mapy a zistis. Ono to v podstate je hrebenovka z Hricovskeho hradu cez Rohac do sulova a dalej to ide neviem kam. A fakt to stoji zato. Zo zaciatku je to trochu drsne, obcas treba potlacit a kde tu je nejaky strom na zemi, ale potom je to uplna vychutnavka. Len treba davat pozor na turistov, stava sa mi ze odskakuju z cesty:)
Zobraziť komentár 14.11.2005 - 20:50:08
00
uz som o nej pisal :) par prispevkov predtym....to v com si sa sekol a preco si nerozumieme je, ze si napisal "zjazd po cervenej do Sulova" ono ta cervena ide smerom od Sulova (teda ak sa bavime o zjazde, lebo tymto smerom je to dole kopcom :) ) pod Hricovsky hrad alebo ak odbocis, tak az do Bitarovej...takze tak...ale hlavne, ze vieme o com je rec ;)
Zobraziť komentár 14.11.2005 - 21:23:05
00
Ja moc nerozumiem tebe, lebo podla mna Sulov lezi v doline a ked teda ides smerom od Sulova niekde na kopec (Rohac) tak ides pochopitelne hore a z toho vyplyva ze naspat do Sulova je to zjazd. Poznam tam skoro kazdy kamen a ked valim 50-tkou po lese, tak tou urcite nebude vyjazd:) Neviem si predstavit, kam by si zo Sulova zjazdoval po cervenej???
Zobraziť komentár 15.11.2005 - 20:15:05
00
este ucinim jeden slovny pokus a potom pride k slovu editacia mapy :) ...no takze, jasne ze Sulov je v doline a ked ides od neho tak ides najprv hore do kopca na hreben, ale ak pojdes staaale od neho a prekrocis hreben, tak uz ides dole kopcom :) a tu je ten spominany zjazd po cervenej ku Hricovskemu hradu, zacina sa na Rohac-Ciakov a pokracuje smerom na Hricovske Podhradie alebo Bitarovu, zalezi ako odbocis, je to ta ista cervena co ide vlastne po hlavnom Sulovskom hrebeni od hradu az po Rohac-Ciakov, kde z neho odbocuje a po Sulovskom hrebeni pokracuje namiesto cervenej zelena....Sulovskym hrebenom myslim ten klasicky obluk z kopcov najblizsie k Sulovu-dedine...a citaj moje prispevky prosim ta dokladne :) nikde som nenapisal, nic o zjazde "zo" Sulova niekam dole...pisal som o smere "od" Sulova...a ta tvoja cervena co myslis ty, zo sedla Rohac do Sulova, je modra, tak uz si kdesi v mape kukni ;) asi tam az tak dobre tie kamene nepoznas a s tou 50-tkou to tiez neprehanaj, nie je tam na to teren, az potom na luke, tam sa uz da...
Zobraziť komentár 21.11.2005 - 13:14:41
00
keyboard_arrow_up