Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
To nie. Viem ze robis tak 3-4000 rocne, ale nebol som si isty, ci len na jednom bajku.
...pride doba ked ho budes neznasat tak ako ja. Huci to jak ked barry white zere osy...
Pokial niesu priority bod 1 a 2 tak mozes mat tovar o polovicu lacnejsie
EDIT: Si si isty ze bez udania dovodu mozno vratit tovar v kamennej predajni do 30 dni?..Sa mi mari ze to plati v pripade nakupov cez internet len uz si niesom isty.
samozrejme, ak je dolezita cena, ebay je jasna volba
Lidl ma svoj zakaznicky program, ide nad ramec zakona. na kazdom bloku je uvedene, ze spotrebny tovar je mozne vratit v neposkodenom a nepouzitom stave v originalnom obale do 30 dni
AdMich lidl nie je slovensky, ale poctivo nemecky
na cestaku viem o dvoch. ja a ice29 mame rovnaky typ. inak je to naozaj skor nahoda
youtube.com/watch?v=Z29wkd7kUls&t=0
Ja mam, v krabici
x 0.0 .. Nitra to je len rovina
Ale samozrejme srandujem, pointa skor bola v tom, ze Beskydy, Javorniky a Fatra su rozdrbane cesty, ktore teda daju capom na fulle zabrat. Male Karpaty su hladucke. Alpy tiez nie su nijak narocne z tohto hladiska, pravda, ak clovek nejazdi T601 a podobne zveriny. Casto su to len sotolinove zvaznice.
youtube.com/watch?v=Z29wkd7kUls&t=0
...jak pisem, chce to cas a budes mat chut zavret mu hubu... ja mam hopre strasne rad, v podstate vsetko od nich (hranate jak Schumacherova papula), ale tie naboje neuveritelne hucia.. tak ale, tym ze to neni uplny papier ako hope je tam velka sanca ze vydrzia fakt vela. (mne praskol orech, minuly tyzden som kupil ocelovy)