zlomenie paatky prehadzovacky a nasledne tlacenie biku takych 12 kilakov ma primaalo uvazovat o tom, preco tie patky robia z hlinika a nie z nejakeho normalneho materialu...
Mne sa paatka prehadzovacky zlomila teraz prvykrat ale viem, ze je to dost notoricky problem...tak preco ich k...a robia z hlinika...
posledný komentár: 19. 1. 2024 o 20:36
ono totiz sa ta paatka zlomila tak, ze sa v kolecku prehadzovacky spriecil konarik, ten zablokoval retaz a ja som tu prehadzovacku doslova natocil na kazetu
aj ked neviem ako by som v gume spravil zavit
guma? neviem...... Teraz som rad ze si to odniesla len vecicka za 250 sk a nie cela prehadzovacka.
jedine riesenie je asi fakt, kupit tych patiek viacero a nosit minimalne jednu so sebou
podla mna celkom prijatelne riesenie by bolo na kolmej pile vyrezat ten kus patky z preglejky presne podla tvaru patky, spravit do toho diery na skrutky a splnilo by to ucel...co myslite...
to musi byt sila ked voda zareze do kovu
Otazne je, ci to pomoze, lebo ked sa znici patka, tak vacsinou si to odnesie aj prehadzovac. V mojom pripade z toho vysiel uplne neposkodeny, aj ked skoncil priamo vo vyplete.