Mišo, Keď si ma už nazval "rypac"!
Na otázku: "To je bateria na ramovej trubke", odpovedal si: "je to elektricky tlmic".
Teda, podľa tvojej odpovede, na ráme je elektrický tlmič. ("elektricky riadeny tlmic")
misopetrovic, uvedom si, že ty sám svojimi obsahom svojich príspevkov privolávaš reakcie tých, ktorých nazývaš "rypac".
debil aspon sa nauc citat ked ma tu chces buzerovat .... na ltovu otazku ci je to bateria som napisal " Ano je..ma to elektricky tlmic a mne sa paci "
tentokrat ti to nevyslo
a Turbi ti to ako ofca lajkol..tiez asi necital pozorne co som napisal
a davajte si palce dole kolko chcete ale tento krat som ma pravdu ja ( aj ked uznavam ze som netrafil spravne pomenovanie, ale podstata je jasna) a niekto tu zase chcel byt prehnane chytry a spravit zo mna debila...ale tento krat urobi debila akurat tak zo seba
Miso ja ta od zaciatku beriem takeho aky si a asi som ta nikdy nekritizoval, ale za debila uz mozes od niekoho dostat po budke. ked uz reagujes zbrklo a bez rozmyslu velakrat, aspon ludi neurazaj....myslim ze taky slovnik na toto forum nepatri
Tak toto uz je trochu privela. Ale nemazem to, nech aj Miskovi fanusikovia pochopia, ze nepozna mieru. A pritom ma v podstate pravdu a keby nezacal urazat, ale zareagoval by normalne... V kazdom pripade nastal cas, aby Misko trochu vychladol. Dajme tomu, ze na zaciatok by mu mohol stacit tyzden... Peknu dovolenku Misko.
P.S. Ked Ti znovu bude fungovat pristup do fora, tak vzdy pred odoslanim prispevku skus porozmyslat, ci ta Tvoja reakcia nahodou neprekracuje hranice slusnosti. Nabuduce to uz totiz nebude na tyzden.
misopetrovic tak toto si už presral...Toho " debila" si GaliPe54 nezaslúžil...Za mňa tiež Ak chcem byť objektívny a nestranný musím , ajkeď nerád , súhlasiť s Jezus
a ja sa misapetrovica zastanem......... niesom tu dlho a som vdacny MTB a Vam ktori ste mi pomohli vybrat FULL s ktorym som max. spokojny.......... ale k veci .....
teraz to prehnal, beriem..... BAN si zasluzil......... no kuknite sa nato kolko utokov na svoju osobu znasa ... aj za elektricky tlmic.... kazdy z vas (vsetci ste uzasni odbodnici na bajky podla toho co citam) ste vedeli co myslel.... a uz ste sa chytali za slovicka...... jak som cital tu diskusiu celu.... len som cakal co zase bude nanho........wtf ??? ... tak jak on prekracuje medze a mozno obcas napise somarinu, tak isto vy vyuzijete kazdu moznost si rypnut a velakrat to schovavate za srandu ....... pre mna ako nezainteresovaneho to na srandu neni..... a dam vam k tomu citat..... "to co nam vadi na inych, nam v skutocnosti vadi samym na sebe" .... sebareflexiu chlapci....
sme tu na jednej vlne, nie nahodou?....kazdy sme originalny... v niecom lepsi, v niecom horsi..... nieco vie niekto lepsie od nas... a nech je misopetrovic jaky chce..... su veci v ktorych nas presti..... a to mi verte
a kludne nech ma miestna modna policia ukamenuje (leck mich am Arsch) , moj novy Felt AM je super ale dostane rohy na rajdy lebo to chcem ......
PS1: ak bude mat niekto problem v okoli Castej.... pomozem 0902 976019
PS2: zacnime kazdy od seba and peace
No a teda rovno zacnem. Snad sa dotycny pouzivatel tohto fora neurazi, ale toto je dobry kusok na navrat k teme. Na oznacenie tohto bajku sa podla mna dokonale hodi oblubene slovne spojenie Romana Vaněka - HNUSÁK ROKU.
Nie nie, to je dotycneho jediny bajk, ale spred par rokov. Teraz uz asi neexistuje. Jazdil sa na tom aj akoze "amen", ved vidla a posed tomu napovedaju. A teda ten dojem dorazila tato stylova fotka s kapsickou a posedom "proklate nizko", na akom sa normalne nejazdi a dodatocne to ten bajk extra hovadi. Je to 22" abo 24" ram, ten komin vela napoveda. Btw. ten komin je uz asi za hranicou bezpecnej normy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na otázku: "To je bateria na ramovej trubke", odpovedal si: "je to elektricky tlmic".
Teda, podľa tvojej odpovede, na ráme je elektrický tlmič. ("elektricky riadeny tlmic")
misopetrovic, uvedom si, že ty sám svojimi obsahom svojich príspevkov privolávaš reakcie tých, ktorých nazývaš "rypac".
debil aspon sa nauc citat ked ma tu chces buzerovat .... na ltovu otazku ci je to bateria som napisal " Ano je..ma to elektricky tlmic
tentokrat ti to nevyslo
a Turbi ti to ako ofca lajkol..tiez asi necital pozorne co som napisal
Pýtam sa čitateľov tohto fóra: Kto je debil?
Tu z fóra asi doslovný debil nieje nikto, ale takých tých "cca." je tu pár
P.S. Ked Ti znovu bude fungovat pristup do fora, tak vzdy pred odoslanim prispevku skus porozmyslat, ci ta Tvoja reakcia nahodou neprekracuje hranice slusnosti. Nabuduce to uz totiz nebude na tyzden.
teraz to prehnal, beriem..... BAN si zasluzil......... no kuknite sa nato kolko utokov na svoju osobu znasa
sme tu na jednej vlne, nie nahodou?....kazdy sme originalny... v niecom lepsi, v niecom horsi..... nieco vie niekto lepsie od nas... a nech je misopetrovic jaky chce..... su veci v ktorych nas presti..... a to mi verte
a kludne nech ma miestna modna policia ukamenuje (leck mich am Arsch) , moj novy Felt AM je super ale dostane rohy na rajdy lebo to chcem ......
PS1: ak bude mat niekto problem v okoli Castej.... pomozem 0902 976019
PS2: zacnime kazdy od seba