Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Teplomer rano ukazoval -7. Na kopci hore polovom mi zamrzol prehadzovac. Asi voda v bovdene (rovnako to uz niekto spominal, lakko?). Takze som si ho zastavil niekde do stredu kazety a radil som len presmykom. V lese bolo malo snehu. Az uplne na holicke ho bolo asi 1cm. Inak slabota. Cesta zahadzana stromami vela krat som prenasal a raz som aj vysiel mimo trasu. Cesty v okoli Semse su hrozne. Rozbite, neznacene a zapadane. V semsi nepoculi o posypovej soli tak som hned na zaciatku dediny vytrel drzku na asi 300m useku kde bol lad. Asi praskol vodovod alebo co. Nedalo sa ubrzdit tak som to tak elegantne hodil o zem. Rovako cesta zo Semse do Malej Idy. Neposypana a dokonca aj krajnice ciste. V tej najhorsej zakrute som radsej siel mimo cestu a presiel som ju v trave.
P.S.: A došlo aj na 20% stojky...
P.S.: A došlo aj na 20% stojky...
u nas dnes tiez intenzivne snezenie. okolo obeda na Kamennom hrbe este modra obloha, ale potom to prislo
Keď som vyrážal, teplomer ukazoval 3 až 4 stupne a rozmýšľal som, či sa nezablatím. Severný vietor však ako keby niečo naznačoval. Len čo som vošiel do lesa, začalo snežiť. Čím ďalej, tým viac.
Akurát, keď som fotil zasnežený bicykel, mi volá manželka, že veľmi sneží. Požičal som si repliku z filmu "Vrchní prchni" a odpovedal som jej, že to mi nemusí hlásiť, to predsa vidím. Odložil som telefón, vyšlapal kopček, a zrazu žiaden sneh, iba modrá obloha a slnko. Na Jahodnej nádhera, slnkom zaliata bieloba.
Sadol som si do chaty na obschnutie zvonka a zavlaženie zvnútra. Po chvíli pozriem z okna - zatiahnuté a silno sneží. Dokončil som sušenie a zvlhčovanie a radšej som vyrazil. Pred Košicami zase jasno.
No nenaserie vás?
PS: bolo Vas dnes celkom dost! chvala pred nastartovanou babickou, V3S!
Testovačku prijímam...Ale len za predpokladu, že si požičiaš fatbike, aby sa "sily" vyrovnali...Ináč nemám absolútne žiadnu šancu / nie že by som bol výkonnostne na tvojej urovni , ale aspoň tvoje víťazstvo budem mať čím ospravedlniť- mal som ťažší fatbike /:lol:
Voľajako si nám pribral cez sviatky, keď už to ani sedlo nevytrimalo.
alebo mi unika vzduch
No čítam , že sa ti dnes darilo...Aj mne