Po pretekoch Teatro Okolo Malohontu prinášame nové podujatie. Tentokrát na jar 3.5.2015 v Rimavskej Sobote. Profil trate je nenáročný, ideálny na rozbeh do sezóny. Ak máte radi klasiky, tak tu si môžte jednu vyskúšať na vlastnej koži.
Lakko, ja som nemal moznost vidiet dozadu, jedine co som videl, ze ma osuchane plece, z toho som vyvodil, ze asi spadla, to ze ju "tahalo" auto mi vravel aj Miro, ked som sa snim po pretekoch rozpraval. Ak to tak bolo, nie je to sportove, no potom, co sa zaradila do nasej skupiny, tak sice sa vozila, ale na prvom stupani nastupila a nikto ju uz nedobehol, aj ked z mojej strany snaha bola, no sam som to nemal sancu utiahnut. A mas pravdu aj s tym technickym problemom, Miro by urcite finisoval niekde vyssie. Pri tolkych kilometroch im kopce idu ako rovina
Zdravim...pridam aj svoj pohlad na pretek. Podla mna kvalitne zorganizovane so super vyberom trate. Dufam, ze sa tato cena dlho udrzi v kalendari.
Bol som v skupinke co prisla s casom 2:41(tiez som ostal visiet za prvym padom). Kedze to bol moj prvy cestny pretek tak hlavne, ze som dosiel v poriadku . O vysledok vobec neslo. Na konci v klesani do mesta som si nastupil a tahal az do ciela....na cielovej rovinke dosla para a par borcov ma obehlo . Chcel som si len otestovat kondicku a nazbierat nejake data do polaru. Uz viem, ze 5km do finisu je este pre mna priskoro .
mne sa tiez preteky velmi pacili, dufam, ze sa vidime aj buducu jar..tiez ten prejazd mestom nebol bezpecny, kedy sa raz slaplalo, potom brzdilo..ale to bola podla mna chyba aj nabudenych borcov vpredu..keby pocuvali pana na zaciatku, tak vravel, ze cez mesto kludne 30 km/h a potom za mestom to mozu rozbalit..tiez som zazrel ten pad za priecestim, kedze som bol v druhej polke balika, skore uzdravenie chalanovi..moj ciel som si splnil dojst a nebyt posledny..nakoniec som bol 132, 5.ty z 11 clennej skupiny, kedy ma 4 prespurtovali..nastupil som skoro....mal som tusim 47 km/h ale potom nohy uz nevladali..po kamenolom sme boli pocetna skupina, ale ta sa potom rozdelila na dve tri skupiny ako kukam do vysledkov..moja mi odisla v poslednom stupani, ale v meste som ich opat dobehol a skoncil 5.ty zo skupiny..pretek super, dufam, ze sa vidime aj o rok s mensim poctom "blaznov" v peletone..vdaka organizatorom..
Balik isiel mestom za autom ktore sa neprebiehalo.V predu sme isli celkom plynulo.Ak sa trosku zrychlilo v predu tsk v zadu sa to automaticky natiahlo a potom sa tam robili diery.Aspon si sa kvalitne rozjazdil;-)
bohuzial pri takom velkom baliku sa tym nebezpecnym situaciam neda vyhnut...vzdy bude na kraji bud zavadzat nejake auto, alebo sa bude treba vyhnut diere na ceste....treba byt vzdy 100% koncentrovany a predvidavy...niekedy je to tazsie na psychiku ako na fyzicku, aspon zo zaciatku
Ha ha dík, snáď si nečakal iné umiestnenie
Osobne si viac cením výsledok na SP v Suchej nad Parnou - ale čo sa týka zabezpečenia trate* a celkovo organizácie to organizátori zvládli výborne, rovnako ako Okolo Malohontu na jeseň... Spokojnosť.
*na časovke sa vyhýnať kolóne 4 áut cez protismer, kde idú ďalšie dve autá... prečo nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bol som v skupinke co prisla s casom 2:41(tiez som ostal visiet za prvym padom). Kedze to bol moj prvy cestny pretek tak hlavne, ze som dosiel v poriadku
Osobne si viac cením výsledok na SP v Suchej nad Parnou - ale čo sa týka zabezpečenia trate* a celkovo organizácie to organizátori zvládli výborne, rovnako ako Okolo Malohontu na jeseň... Spokojnosť.
*na časovke sa vyhýnať kolóne 4 áut cez protismer, kde idú ďalšie dve autá... prečo nie...
defekt nie, iba som vyuzil zapchy pelotonu a odskocil som si este pre istotu
dalsie useky jazdy :
https://www.youtube.com/watch?v=xE8vsPmM2LU
https://www.youtube.com/watch?v=wz6qHk4rCWo
Video z pretekov bude do konca mesiaca.