uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Vacsinou pridu veci OK, ale.... Raz som objednaval nejake veci, tak mi prisli normalne bez upozornenia, ze 1 vec nemaju. O 2 tyzdne mi z nicoho nic poslali este jednu objedanavku s 1 vecou. Ze co je to za blbost, aby mi eshop posielal po 2 tyzdnoch nejaku veci, ktoru nevedeli normalne dodat a ani ma na to nijako neupozornili. Zhodou nahod som to za ten cas nekupil inde, ale tento sposob sa mi vobec nepaci. + predpokldam, ze tam bolo zas postovne, ale to uz si nepamatam. Jasne, ze som sa na to mohol vykaslat a neprevziat to, ale tak prevzal som.
PS: bola to plášťovka, takže ak by to objednával človek, ktorý ma deravý plášť, tak by ho to asi dosť naštvalo.
A teraz kedze nemali nejaku omotavku, tak mi posle inu. Vzhladovo celkom inú, jedine farba sedi.
Chapem, ze chce nieco zarobit, ale takto sa eshop nema spravat. Ked chce niekto robit zmeny v objednavke, tak to treba konzultovat s clovekom, ktory si tovar objednal. V objednavke je telefonne cislo aj email.
na zaciatok k zamenenemu tovaru...ano, prave som zistil ze sa namiesto omotavky FSA Ultra Gel Carbon bola poslala omotavka FSA Ultra Gel cierna. bohuzial objednaval som od dodavatela naposledy iba omotavky "carbon" a ani som si v pri baleni nevsimol ze nam zaslali klasicke cierne ( tovar som bral priamo z krabice ktora prisla v ten den od dodavatela )...priznavam ze som si tuto zamenu pri chystani tovaru vobec neuvedomil, hlavne ked som predtym vytiahol z krabice fakturu od dodavatela kde boli uvedene "carbon" omotavky.
ps k doposielaniu akehokolvek tovaru...vzdy sa posiela bez postovneho.
objednaval som rozne 3 veci od Sigmy (prislusenstvo) cakal som asi tyzden, ale na to som bol upozorneny mailom, kedze tovar Matus objednaval od dodavatela. potreboval som to do vcera a vcera to doslo tak ako bolo deklarovane. takze za mna zas
Niekto mi objednávané pneu zn. Michelin asi preklial. Posledné roky mi akýkoľvek predajca vždy pošle iný model ako som objednal. Aj tu. Na mail na správu o odoslaní objednávky som už odpovedal.
Kolega objednaval v pondelok, v utorok bolo vsetko poslane (kedze v pondelok Matus nestihal) a dnes dorucene. Staci objednavat veci ktore su na sklade. Ale ano...pomohol by nejaky lepsi prehlad v akom stave je objednavka a na com to hnije...
bohuzial system ma niekedy problem s notifikacnymi mailami na adresy azet/zoznam/post a stale nevieme prist na to ze preco
no a bohuzial v priebehu poslednych dvoch dni sme tu mali nejake technicke problemy s internetom tak ak mozem poprosit ludi ktorym v priebehu tychto dni neprisla odpoved na mail, tak nech nam ho preposlu este raz. dakujem za pochopenie
Za mna velka pochvala! Suncycle opat nesklamal. Nahanal som tovar ktory nebol v ponuke a bez toho aby som vobec spomenul nejaku zlavu mi bol tovar ponuknuty za cenu ktora strcila do vrecka aj nemecky eshop. Takze za mna opat palec hore.
Nevie niekto čo je s mattom? Toto sa na neho nepodobá, neodpovedá, neraguje, na stránke nie je žiadna dovolenka, objednávka mi stojí mesiac. Veľa vecí musím teraz akútne riešiť cez predražené kamenné obchody, dokonca nahodiť použitý plášť. Proste super začiatok dovolenky.
uf, tu som, zijem, kazdy den pracujem a uz aj do spamu pre istotu kazdy den pozeram. sice zopar mailov co viem posledny cca mesiac blblo ale v podstate na vsetky priebezne odpisujem tak problem by nemal byt. ak ale nahodou niekomu poslednu dobu neprisla odpoved, nech mi prosim mail preposle na [email protected] ...dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: bola to plášťovka, takže ak by to objednával človek, ktorý ma deravý plášť, tak by ho to asi dosť naštvalo.
A teraz kedze nemali nejaku omotavku, tak mi posle inu. Vzhladovo celkom inú, jedine farba sedi.
Chapem, ze chce nieco zarobit, ale takto sa eshop nema spravat. Ked chce niekto robit zmeny v objednavke, tak to treba konzultovat s clovekom, ktory si tovar objednal. V objednavke je telefonne cislo aj email.
ps k doposielaniu akehokolvek tovaru...vzdy sa posiela bez postovneho.
no a bohuzial v priebehu poslednych dvoch dni sme tu mali nejake technicke problemy s internetom tak ak mozem poprosit ludi ktorym v priebehu tychto dni neprisla odpoved na mail, tak nech nam ho preposlu este raz. dakujem za pochopenie
post971925.html#p971925 SUPER RÝCHLOSŤ