Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...tak to bolo expresne rychlo.....Nech sluzi...
Zobraziť komentár 27.08.2015 - 12:44:38
00
Pekny stroj no, nech sluzi.
Zobraziť komentár 27.08.2015 - 20:58:27
00
Tak Nerve Al 8.0 vo velkosti L je vypredany, na strankach zatial nove modely niesu. Som zvedavy ci sa oplatilo cakat alebo nie. Podla toho ako to tu vsetko napreduje mam zmiesane pocity :D
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 08:48:15
00
Ak extrapolujes zo zvysnych ukazanych modelov, tak sa zarucene cakat neoplatilo ;- ) Na vacsine ramov sa nic nezmenilo len su lacnejsie ohadzane, prip. nepatrne drahsie zaroven, no vysledny rozdiel je celkom riadny.
Konkr. u mna za rovnaku cenu sli rovno prec RaceFace kluky voci XTckam, DT 1501 EX kolesa pre sotva polovicne Spline 2, a Fox Factory za Performance bez Kashimy. To by ma dost nahnevalo, kedze najblizsi rozumny model s foxkou tym padom stoji o celych 1000 euro viac.
Ale vyzera to na vseobecny trend.
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 10:27:54
01
Inak kua mne sa zda ze tam mavali grandcanyon na XT klukach 2x10 a radeni SLX ci XT......:..teraz neviem....cca nejako za 1800euri....a teraz mi odtial dako zmyzol...A vsade tam pchaju v tej cenovej relacii šramacke motorkove radenie.....Ale tak predpokladam, ze zmena komponentov je mozna... I ked tak kukam, bohate by mi stacil na moje jazdenie ten model 5.9 s pohonom 2x10....keby sa dalo zmenit
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 10:54:45
00
Johny v outlete nemaju nic tvoju velkost? neviem teda aku mas presne velkost, ale napr. M, L aj XL je tam viac modelov a lakave zlavy.
Najlepsie lakadlo je tam jednoznacne GRAND CANYON CF SL 8.9 ONEBY 2015, 1x10 za 2350 eur
nemat svoj, tak ho rovno objednavam
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 12:35:07
00
pre mna Lko - uz som pomerany...ale je mi to na dve veci :)......A ani som nevedel, ze tam maju daky OUTLET...........Ale ja som dlhodobo OTM....ja na tu ich stranku chodim len snivat
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 12:41:52
00
Johny v outlete nemaju nic tvoju velkost? neviem teda aku mas presne velkost, ale napr. M, L aj XL je tam viac modelov a lakave zlavy.
Najlepsie lakadlo je tam jednoznacne GRAND CANYON CF SL 8.9 ONEBY 2015, 1x10 za 2350 eur
nemat svoj, tak ho rovno objednavam

To si myslím, že doplatiť 150€ a mať CF Slx 9.9 sa určite oplatí viac. Aj keď tá jednoplacka je lákavá.
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 12:48:46
00
To si myslím, že doplatiť 150€ a mať CF Slx 9.9 sa určite oplatí viac. Aj keď tá jednoplacka je lákavá.

ano, jednoplacka ... celkovo krasny aj velmi dobre vyskladany bajk pockaj cf slx 9.9 za 2500eur?
edit: aha uz vidim, medzi normalnymi a nie v outlete. hmm ale to je 2600e (cize +250e) a nema 1 prevodnik ale 2x10 sram radenie aj brzdy, co podla mna nieje vyhra, skor prehra
ale to je uz individualne ako aj stav nasej penazenky
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 12:53:52
00
Vcera som menil lanko zadnej prehadzovacky na Strive CF ktory ma lanka vnutrom ramu.Trvalo mi to niekolko hodin.Kedze bowden nieje v celku cakal som ze v rame bude aspon nejaky liner natiahnuty ktory to lanko navedie ale nic take tam nebolo.Takze nato aby som vymenil zadne lanko som musel z ramu vybrat zaslepku kadial malo lanko vyjst von lenze v tej jednej zaslepke je natiahnute aj lanko prednej prehadzovacky ktore bolo stale napnute takze som musel povolit aj to aby som tu zaslepku vobec vybral a pretiahol lanko von.A kedze je v rame aj hadica brzdy a sedlovky a este aj shapeshifrer bol celkom problem to lanko vobec tade pretiahnut a ked sa mi to uz podarilo tak mi tam skrelo o nejaky bowden a musel som zacat nanovo, nakoniec som zhodil este aj vidlu aby som aspon cosi videl do tej rury a vedel kade to lanko tahat pomedzi tu splet bowdenov.Keby sa mi to stalo niekde v terene tak bez sance na vymenu.Neviem naco mysleli ked to takto navrhli,mali tam dat vkuse bowden a hotovo.koli jednemu lanku som rozobral pol biku a nervi v <> .To doteraz vnimam ako najvacsie minus toho bicykla.
Ale uz mam vymyslene riesenie,kupim tuto sadu bowdenov http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=116589;page=1;menu=1000,2,168;mid=224;pgc=0a liner bude v rame natrvalo natiahnuty pekne vkuse.Ale uz teraz sa netesim na prerabku
Zobraziť komentár 28.08.2015 - 13:19:02
02
mtm999 napísal:
Takže moja vyreklamovaná brzda je už na ceste ku mne. Trochu ma sklamala dĺžka vybavovania reklamácie.
1.6. oznámenie zo strany Canyonu, že brzda pôjde na reklamáciu.
5.6. vyzdvihnutie brzdy kuriérom
7.7. sa pýtam v akom štádiu je reklamácia kedže ubehlo 30 dní - odpoveď, že práve dnes im prišla naspäť z reklamácie (chcem tomu veriť)
9.7. dodanie opravenej brzdy...

Brzda práve došla, reklamácia neuznaná. Vraj sa závada neprejavila, pritom mi došla naspäť celá zamastená! Dátum vystavenia reklamačného protokolu 24.6.!!!

Tak aby som to nemal len samé negatíva. Shimano reklamáciu brzdy absolútne neuznalo. Zástupca Canyonu pre SK/ČR mi ešte chcel pomôcť a skúsil vybaviť novú brzdu priamo z Canyonu. Síce odpoveď prišla po mesiaci alebo dvoch už ani neviem (svoju brzdu som si dal medzitým opraviť na vlastné náklady), ale pošlú mi novú brzdu na ich náklady a starú, pokazenú chcú naspäť.

Ak odhliadnem dĺžku vybavenia celej záležitosti, tak ochota a serióznosť Canyonu je na vysokej úrovni, kedže aj napriek neuznanej reklamácii v Shimane to zobrali na vlastné triko...
Zobraziť komentár 31.08.2015 - 11:24:51
04
Chcem si kupit novy cestak Canyon, uvazujem o elektrickej ultegre alebo mechanickej s lepšími kolesami..ktorá moznost je lepsia?
Zobraziť komentár 31.08.2015 - 12:18:26
00
S tvojimi skusenostami s nakupmi cez internet by si sa mal Canyonu zdaleka vyhnut. Budeto lepsie pre teba aj pre forum. ;-)
Zobraziť komentár 31.08.2015 - 12:29:06
010
Tak ked mi zoženies za taku istu cenu s takou vybavou bike, rad si ho kupim v kamennej predajni...
Zobraziť komentár 31.08.2015 - 12:30:29
01
v tomto pripade by som ja volil mechaniku a lepsie kolesa. minimalne je tato moznost lahsia.
Zobraziť komentár 31.08.2015 - 12:50:13
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up